Irinel Columbeanu, declaraţii neaşteptate la mai bine de 11 ani de la divorţul de de Monica Gabor. Cine i-a destrămat familia, „Da, regret” EXCLUSIV

Irinel Columbeanu, declaraţii neaşteptate la mai bine de 11 ani de la divorţul de de Monica Gabor. Cine i-a destrămat familia, „Da, regret” EXCLUSIV
De ce s-a despartit Irinel Columbeanu de Monica Gabor

Extrem de sincer, Irinel Columbeanu a dezvăluit pentru playtech.ro că și-n prezent regretă divorțul de fosta soție, Monica Gabor. Acesta a adăugat însă că înlănțuirea ulterioară a consecințelor nu le-a fost însă chiar defavorabilă nici lui, nici Monicăi, și mai ales nici Irinei, care a ajuns să locuiască acum cu mama sa, în America. Fostul om de afaceri de la Izvorani a fost supărat pe Dan Capatos, pe care-l consideră unul dintre vinovați, mai bine de un an de zile, până când acesta i-a recunoscut, personal, că s-a aflat la baza înregistrărilor cu blondele din jacuzzi.

Irinel Columbeanu, dezvăluiri la 11 ani după despărțirea de Monica Gabor. De ce s-a rupt relația lor, de fapt

După o căsnicie care a durat mai bine de cinci ani și o nuntă ca-n povești, în februarie 2011, Monica Gabor i-a cerut divorțul lui Irinel Columbeanu, printr-un mail, în timp ce aceasta se afla în America. Motivul l-a constituit scandalul apărut la acea vreme în mass-media cu cele două blonde și cu Irinel din jacuzzi-ul de la Izvorani, detaliat de altfel în volumul 3 al cărții acestuia, „Chintesența”, recent lansat.

Supărat pe Capatos timp de un an

La mai bine de 11 ani de atunci, Irinel Columbeanu a mărturisit pentru playtech.ro că regretă și acum divorțul, la baza căruia a stat și Dan Capatos, unul dintre autorii morali ai acelei filmări. Acesta ne-a mai spus că a fost supărat pe prezentatorul tv mai bine de un an, până când acesta i-a recunoscut „la un șpriț”, cele întâmplate. Recent, Capatos mărturisea că o perioadă a avut o firmă de detectivi particulari, care era ilegală la acea vreme.

„Da, regret divorțul, cu toate că una peste alta înlănțuirea ulterioară a consecințelor sale nu a fost chiar defavorabilă Irinei. Și nici Monicăi și, dacă mă gândesc bine, nici mie. Dumnezeu știe întotdeauna ce să ne arunce în cale. Dacă nu era acel scandal, nu se ajungea aici. Pe Dan Capatos am fost supărat cam un an, până când mi-a mărturisit singur ce făcuse, la un șpriț, într-un club”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

De ce o evită și acum pe Flore

În ceea ce le privește pe cele două blonde, protagonistele filmării care i-au distrus căsnicia, fostul soț al Monicăi spune că de la acel episod nu a mai ținut legătura cu niciuna dintre ele.

„Le-am salutat când le-am mai văzut. Pe Flore aș evita-o totuși, face urât când bea. A pedepsit-o  soarta destul când a intrat cu  viteză cu mașina ei nou nouță într-o casă  pe panta Cioplea, dar așa ți se poate întâmpla când te urci beat la volan și carosabilul e înghețat bocnă și în pantă abruptă”, ne-a mai spus acesta.

Are în plan să plece în America

Altfel, Irinel Columbeanu nu a mai văzut-o pe fiica sa, Irina, de mai bine de trei ani. Acesta intenționează să meargă în această vară, peste Ocean, pentru a-i fi alături la deschiderea noului an școlar, la începutul lunii septembrie.

„Mi-ar place să o văd pe Irina când se duce la școală”, a adăugat acesta. Altfel, Irinel esste mândru de faptul că fiica sa a luat recent sala pentru permisul de conducere.

Urmăriți Playtech.ro și pe