09 nov. 2023 | 16:58

Irinel Columbeanu, supravegheat la azil mai ceva ca la ”Big Brother”. Patronul căminului de bătrâni face dezvăluiri: ”Avem amplasate 32 de camere video” EXCLUSIV

Monden
Irinel Columbeanu, supravegheat la azil mai ceva ca la ”Big Brother”. Patronul căminului de bătrâni face dezvăluiri: ”Avem amplasate 32 de camere video” EXCLUSIV
Irinel Columbeanu, supravegheat la azil, mai ceva ca la ”Big Brother”. Patronul căminului de bătrâni face dezvăluiri: ”Avem amplasate 32 de camere video” EXCLUSIV

Irinel Columbeanu (66 de ani), fostul milionar în euro de la Izvorani, e pe mâini bune, la căminul de bătrâni unde este tratat regește. Patronul azilului, Ion Cassian, ne-a vorbit despre pregătirile pentru Sărbătorile de Iarnă, dar și despre măsurile de siguranță luate, în caz că vreunui pacient i se face brusc rău: ”Este ca un Big Brother intern”, susține acesta, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Unde va petrece Irinel Columbeanu, de Crăciun? Patronul azilului îl invită la colinde și la un meniu tradițional

Irinel Columbeanu, fostul milionar în euro, care și-a pierdut însă întreaga avere, urmare a unor investiții total neinspirate, nu a anunțat unde va petrece Sărbătorile de Iarnă, dacă va fi în căminul de bătrâni, unde locuiește, de câteva luni, sau în vila vreunui prieten bogat.

Ion Cassian, patronul azilului, se pregătește, însă, ca în fiecare an, cu o masă îmbelșugată, de Crăciun și de Revelion, de unde nu vor lipsi nici tradiționalele mâncăruri:

”De Sărbători, avem un meniu, ca la orice om de acasă, cu salată de beuf, cu sarmale, de obicei vine și un cor, de copii, ca să le colinde bătrânilor. Nu știu ce va face Irinel Columbeanu de Sărbători, e alegerea dânsului.

Pleacă atunci când dorește de aici și vine când dorește, cu o precizare, însă. Pacienții noștri trebuie să iasă din azil în prezența unei persoane, care îi reprezintă, și care răspunde pentru ei.

Cine nu are pe cineva din familie este însoțit de un prieten. Nu vreau să dau amănunte, cum este în cazul lui Irinel Columbeanu”, ne-a declarat Ion Cassian, exclusiv pentru Playtech Știri.

Ion Cassian explică de ce azilul este dotat cu zeci de camere video: ”Acesta este scopul nostru”

Irinel Columbeanu, care se confruntă și cu probleme de sănătate, pentru care se află sub tratament, se află în deplină siguranță, în căminul de bătrâni din Ghermănești:

”Noi avem camere video, peste tot, în căminul de bătrâni, și în dormitoare, în bucătărie, în sala de mese, avem 32, în total, dar accesul la ele este doar al nostru, atât pentru a verifica personalul, căci acesta este scopul, dar și pentru a interveni imediat, dacă i se face rău cuiva.

În living, avem un panou mare, ca un televizor imens, unde sunt afișate în permanență toate camerele, ca să vedem ce se întâmplă. Da, este un fel de Big Brother intern.

Iar cei care nu pot vorbi sau nu mai pot anunța că le este rău au la mână un ceas cu un buton, pe care apasă la urgențe și imediat intervenim”, ne-a mai spus Ion Cassian, exclusiv pentru Playtech Știri.

Vezi și: Monica Gabor, adevărul despre ce a făcut Irinel Columbeanu cu banii ei. Nimeni nu a crezut-o până acum: „Uită că sunt mama copilului lui”

Ion Cassian: ”La noi au stat și vedete, dar și părinții unor miniștri”. Ce pretenții culinare avea Zina Dumitrescu

Ion Cassian a găzduit, de-a lungul vremii, și vedete, dar și părinții unor politicieni:

”La noi au stat și vedete, dar și părinții unor miniștri. Oamenii s-au simțit bine, nu au fost deloc pretențioși la masă, au avut o conduită frumoasă, s-au comportat ca niște oameni normali.

A fost la noi și Zina Dumitrescu, era foarte amabilă, îi plăceau tare mult prăjiturile. Pacienții pot fi însă luați acasă, de Sărbători, dacă le permite starea de sănătate, în plus, pot fi vizitați la orice oră.

Nu avem program de vizită, ca în alte cămine de bătrâni, unde pacienții sunt îmbrăcați frumos și spălați la ora de vizită. La noi, este transparență maximă!”, a adăugat el, exclusiv pentru Playtech Știri.

Irinel Columbeanu, mulțumit de cazarea în căminul de bătrâni. Cât costă lunar și ce pensie are fostul milionar în euro

Irinel Columbeanu locuiește, de două luni, în acest azil, de fapt, același în care a fost găzduit și tatăl lui, Ion Columbeanu, în ultima parte a vieții:

”Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici, decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită, Oana, și sper să mai primesc vizita unor prieteni buni.

Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate, mă vor vizita”, declara Irinel Columbeanu, în podcastul ”Fiță cu Adiță”.

Irinel Columbeanu se află însă în imposibilitatea de a acoperi costurile cazării, din modesta lui pensie:

”Cazarea lunară costă între 4.000 și 8.000 de lei, în funcție de necesitățile pacientului, pensia lui Irinel fiind însă cu mult mai mică”, a mai adăugat Ion Cassian, pentru Playtech Știri.

Fostul om de afaceri, cândva, sufletul petrecerilor, a dezvăluit, recent, cât primește, lunar, pensie: ”Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am și poprire la bancă pe pensie”

Din acești bani, banca i-a pus poprire, pe pensie, suma de 600 de lei.

Vezi și: Şerban Huidu, cuvinte dure la adresa lui Irinel Columbeanu. De ce nu l-a emoţionant situaţia fostului afacerist: „O beizadea obișnuită cu luxul și cu femeile gonflabile”

Ce este, de fapt, ”Big Brother” și cine a câștigat prima ediție, din România?

Emisiunea-concurs ”Big Brother”, de succes în întreaga lume, a fost difuzată și în România, de Prima TV, în 2003, înregistrând audiențe uriașe. Conform scenariului, mai multe persoane locuiesc împreună, într-o casă izolată, fără televizor, internet, telefon, reviste și ceasuri.

Află și: Îl mai ţii minte pe Soso de la Big Brother? Incredibil cum arată la 41 de ani şi cu ce se ocupă în Germania

Activitatea lor este monitorizată 24 de ore din 24, de camere tv, ascunse în toate camerele casei.
În sezonul 2003, premiul în valoare de 50.000 de dolari a fost câștigat de Sorin „Soso” Fișteag, după cele peste 100 de zile petrecute în izolare.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Victor Slav și Selina, ceartă pe mâncare. Tensiuni uriașe în cuplu
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro