Irinel Columbeanu, lecție de viață la iUmor. A făcut mișto de el în cel mai trist mod. Totuși, juriul a râs

Irinel Columbeanu, lecție de viață la iUmor. A făcut mișto de el în cel mai trist mod. Totuși, juriul a râs
Irinel Columbeanu pe scena iUmor

Irinel Columbeanu, până acum, nu a dovedit că ar fi avut și alte talente. În afară de cele de a cheltui bani. În ultima ediție de weekend a emisiunii-concurs, ”iUmor”, vedeta serii la roast-uri a fost chiar fostul milionar Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu pe scena iUmor

După o absență totală în ultimii ani din viața mondenă românească, cei care l-au cunoscut pe fostul milionar Irinel Columbeanu, au rămas cu gura căscată când l-au revăzut într-un loc unde nimeni nu se aștepta să apară. În ediția din acest weekend a emisiunii-concurs ”iUmor”, au avut loc roast-urile. Sunt o formă comică de a ironiza anumite personalități, inclusiv pe jurații Bendeac, Chelu și Delia.

Din păcate Irinel Columbeanu a pierdut aproape tot, inclusiv impunătoarea vilă care a fost mistuită recent de flăcări. Așa că prezența lui pe scena ”iUmor”, poate avea și conotații financiare, dar nu despre asta vorbim noi. Toți ce aflați în sală, de la jurați la spectatori, au rămas cu gura căscată să-l vadă pe fostul milionar cu Bentley și șofer la ușă, urcând pe scenă și ironizând situația în care se află, dar și jurații.

„Am venit până aici în plimbare. Fac exerciţii, nu vreau să obosesc ca să nu mă aşez pe vreo bancă, pe mine băncile m-au nenorocit, aşa că nu vreau să mai aud de ele! În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele.

Azi eşti sus, mâine eşti jos, eşti acelaşi om, deşi cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă şi vor să îţi fie prieteni dacă eşti milionar, au senzaţia că le vei da lor banii. N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga şi în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriţi?”, a spus în roast-ul său fostul milionar, Irinel Columbeanu

Irinel i-a lăsat mască pe jurați

Multă lume știe toată viața tumultoasă a fostului milionar, de aici, poate și surpriza mare de a-l vedea pe scena ”iUmor”. Toți cei trei jurați, Bendeac, Delia și Chelu, au recunoscut că nu se așteptau la așa ceva. Ba mai mult au complimentat prestația foarte bună a invitatului, Delia spunând: „Niciodată nu mă aşteptam să-l văd pe scenă la iUmor.” Surpriza a fost mare pentru toată lumea, concluzia fiind că ar putea să facă asta mai des, și să mai câștige un ban cinstit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI