Irinel Columbeanu, executat silit! Ce spune despre noua problemă financiară: „Numai în România se poate” EXCLUSIV

Irinel Columbeanu, executat silit! Ce spune despre noua problemă financiară: „Numai în România se poate” EXCLUSIV
Irinel Columbeanu, executat silit

Irinel Columbeanu trece prin momente cumplite, după ce a fost executat silit, din cauza problemelor sale financiare. Care este motivul pentru care a fost chemat în fața instanțelor de judecată. Ce lovitură dură a primit fostul soț al Monicăi Gabor, în urmă cu puțin timp.

De ce a fost Irinel Columbeanu executat silit

Irinel Columbeanu are noi probleme financiare. După ce trei afaceriști au solicitat radierea uneia dintre firmele fostului milionar de la Isvorani, instanțele de judecată au admis cererea, în urmă cu doar câteva zile.

„Admite cererea. Dispune radierea din registrul comerţului a menţiunii privind sediul pârâtei T.E.T Gruop SRL din Bucureşti, Calea Victoriei, …, sector 1. Dispune efectuarea cuvenitelor menţiuni în Registrul Comerţului. Obligă pârâta la plata către reclamanţi a cheltuielilor de judecată în cuantum de 100 lei. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare”, a fost decizia instanței, potrivit Spynews.

Potrivit sursei citate anterior, încă nu ar fi fost stabilit primul termen și, ținând cont că este vorba despre un contract care nu a fost respectat, reclamanta ar putea câștiga din prima, urmând să-l și execute silit pe datornic.

„Sunt spiritele de la Izvorani care au pus focul anul trecut!”

Irinel Columbeanu a vorbit exclusiv pentru playtech.ro despre problemele pe care le are cu legea. Se pare că fostul afacerist ar fi fost dat în judecată de către un furnizor de energie electrică, după ce Irinel Columbeanu ar fi uitat să plătească facturile.

„Sunt spiritele de la Izvorani care au pus focul anul trecut în noaptea de Haloween, care probabil se încălzesc la reșou. Pe fondul liberalizării peocedeelor permise furnizorilor de utilități, nu mă mai miră nimic.

Cred că numai în România se poate ca o casă nelocuită care a ars din temelii și care mai e și debranșată de furnizor de la rețeaua de furnizare a energiei electrice poate genera facturi de curent electric.”, a declarat Irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru redacția playtech-impact.ro.

Cum a petrecut Irinel Columbeanu de ziua lui de naștere, la 65 de ani

După ce a împlinit vârsta de 65 de ani, Irinel Columbeanu susține că lucrurile simple îl definesc și că nu suferă deloc în urma pierderilor uriașe financiare. Fostul soț al Monicăi Gabor și-a petrecut ziua de naștere alături de câțiva prieteni apropiați.

„Vârsta este un fenomen inevitabil, care decolorează implacabil percepția tuturor aspectelor vieții de zi cu zi. Menținerea sănătății, a simțului umorului, a lucidității, a sincerității, a poftei de viață și a optimismului. Party, în aer liber, în grădina unui bun prieten, cu cei mai buni prieteni, cei din grupul autohton “de la Casa Doina”, a declarat el, pentru click.ro.