Irinel Columbeanu, despre scena erotică cu blondele din jacuzzi de care Monica Gabor a aflat: „Își scoase cu nonșalanță, rochia albă de vară”

Irinel Columbeanu, despre scena erotică cu blondele din jacuzzi de care Monica Gabor a aflat: „Își scoase cu nonșalanță, rochia albă de vară”
Ce a făcut Irinel Columbeanu cu două blonde, în jacuzzi

Fostul soț al Monicăi Gabor se pregătește de lansarea celui de-al treilea volum al cărții sale, „Chintesența”, care se anunță chiar mai interesant decât celelalte două: „Ipocrația” și „Apofenia”. În acesta este descris și episodul divorțului de mama fiicei sale, dar și scena erotică cu cele două blonde din jacuzzi, invocată de Monica Gabor la proces. Cartea publicată de editura Neverland, a cărei lansare oficială va avea loc pe 4 iunie la Romexpo, în cadrul Bookfest, va fi scoasă la vânzare pe 12 mai.

Cum au ajuns Iri și Flore dezbrăcați, în jacuzzi

Irinel Columbeanu revine în volumul 3 al cărții sale cu noi picanterii din viața sa. Scena erotică cu două blonde și cu fostul soț al Monicăi Gabor de la Izvorani este descrisă cu lux de amănunte de către acesta. Irinel povestește, printre altele, cum a ajuns cu Flore Sallidis dezbrăcat în jacuzzi.

„Lui Ili i se pusese însă pata, la furia sa cotribuind și șampania.
• Eee, dacă-i p-așa. Dar nu mai apucă să termine ce avea de spus. Flore tocmai descălecată de pe scaunul ei de bar, exact atunci trecea mergâng prin spatele Ancăi, călare încă pe al ei, când aceasta se întoarse brusc și îi făcu lui Flore vânt direct în jacuzziul din spatele lor. Aceasta căzu în el cu un mare splash, după care se ridică în picioare în mijlocul lui și-și scoase nonșalantă peste cap rochia albă de vară de in, care oricum se udase și devenise transparentă toată. La corp nu arăta rău”.

„Da’ce, mă credeți mai fricos? Mormăi el din spatele perdelei trase ca să mascheze patul scund ce contempla jacuzziul. Se dezbrăcă și intră și el în apă, cu grijă însă să nu alunece. Senzația nu era rea deloc”, scrie acesta în cartea sa.

Le-a trimis acasă după ce s-a plictisit

Fostul om de afaceri nu a ascuns, totodată faptul, că spre dimineață el a fost cel care le-a invitat pe cele două blonde, Flore și Anca, pe care o numea „mătușă”, să plece acasă.

„Afară se crăpa de ziuă. Deodată îi pieri să se mai bălăcească cu ele.
• Auzi, dar nu spuneați că vreți să ajungeți la Brașov? Mie mi s-a făcut somn. Când v-apropiați de poartă și vă vede portarul mașina, o să deschidă el poarta. Drum bun”.

Cum i-a luat înapoi Monicăi apartamentul de pe Victoriei

În același volum, Irinel Columbeanu povestește că motivul principal pentru care i-a luat Monicăi Gabor înapoi apartamentul de pe Victoriei pe care i-l donase, acuzând-o de „ingratitudine”, a avut legătură cu lupta pentru cusodia Irinei.

În urma demersului său, a lăsat-o astfel pe aceasta fără domiciliu pentru creșterea minorei, iar instanța i-a încredințat-o pe Irina.

„Tactica lui Ili fu să nu irosească din prima gloanțele pe care le avea pregătite, așa că în primul proces, cel de încredințare, se mărgini să reacționeze la mutările Monicăi.

Aflându-se personal în sală, auzi cum, ca să-l descalifice ca părinte, Monica cere ca instanța să constate că el nu le susține financiar nici pe ea nici pe Irina, slujindu-se de propria lui declarație la notar și fără să precizeze măcar când, adică pe perioada cât ea s-a aflat cu Irina în America, lăsând astfel să se înțeleagă că așa fusese mereu”, a mai dezvăluit Columbeanu.

Acesta a mai spus, pentru Impact.ro, că a preferat să nu facă publice anumite lucruri despre divorțul de Monica Gabor, întrucât s-a gândit la ce reacție va avea Irina în momentul în care va citi cartea.