Ce va divulga Irinel Columbeanu despre Monica Gabor și divorțul de ea. Detalii noi vor ieși în curând la iveală EXCLUSIV

Ce va divulga Irinel Columbeanu despre Monica Gabor și divorțul de ea. Detalii noi vor ieși în curând la iveală EXCLUSIV
Irinel Columbeanu va lansa o a treia carte

Irinel Columbeanu își va lansa cel de-al treilea volum al cărții în care și-a povestit viața chiar pe 27 mai, de ziua sa de naștere. „Apofenia”, cel de-al doilea volum, a adus în prim-plan picanterii din căsnicia cu Monica Gabor, singura sa soție. Acum, în al treilea volum, fostul om de afaceri va oferi detalii în premieră despre divorțul despre mama fiicei sale, Irina. Alfă în continuare ce ne-a mărturisit Irinel Columbeanu în exclusivitate pentru Impact.ro.

Irinel Columbeanu, detalii în carte despre Monica Gabor și divorțul lor

Chiar de ziua sa de naștere, pe 27 mai, Irinel Columbeanu va aduce în prim plan detalii neștiute despre divorțul de Monica Gabor. Informațiile vor fi făcute publice în al treilea volum al cărții sale, numit „Apofenia”.

„Lucrez la el, lansarea e pe 27 mai, de ziua mea. Volumul se termină cu evenimente ce au avut loc în decembrie 2020. Detalii despre divorț vor fi oferite tot în acest volum. Eu l-am scris mai demult, mai trebuie să-i dau doar bon de tipar”, a declarat Irinel Columbeanu pentru impact.ro.

Fostul afacerist a scris toate cele trei volume în cursul anului trecut, chiar în timpul pandemiei. Deși la lansarea celui de-al doilea volum nu a fost prezentă, Irinel o va invita personal, pe Monica Gabor, și la lansarea ultimului volum.

Stabilită în America, fosta sa soție nu a mai venit în România de mai bine de un an de zile. Atunci, Monica Gabor s-a întâlnit în mare secret cu Irinel Columbeanu pentru a-i înmâna o scrisoare de la fiica sa, Irina.

Irina merge la concursuri de atletism în America

Altfel, Irinel ne-a mai mărturisit că fiica sa, Irina, și-a descoperit în America pasiunea sa pentru atletism.

„A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea face și școala de șoferi, pentru că în America pemisul se ia de la 16 ani”, ne-a mai mărturisit acesta.

Chiar dacă nu duce lipsă de nimic în vila de lux din Malibu în care locuiește împreună cu Monica, cu Mr. Pink și fiul acestuia, Anthony, fiica lui Irinel Columbeanu nu a renunțat la visul său. Acesta este de a deveni cineva în viață, fără ajutorul părinților săi celebri.

Irina este una dintre cele mai bune eleve ale colegiului unde a fost admisă din vara acestui an și se pregătește să devină avocat.

„În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a mai spus Irinel Columbeanu pentru Impact.ro.

Motivul pentru care nu a fost niciodată la vila din Malibu

Irinel nu ne-a ascuns nici faptul că nu și-a vizitat fiica niciodată la vila din Malibu. De fiecare dată când a fost în America, fostul om de afaceri de la Izvorani a locuit la hotel.

„Monica nu m-a invitat, nu-mi place să deranjez”, a mai declarat Irinel Columbeanu, care a mai scris și despre Romanița Iovan. 

De asemenea, fostul soț al Monicăi recunoaște că nu vorbește nici prea des la telefon cu aceasta. Cea cu care ține legătura este fiica sa, Irina, de care-i este foarte dor și nu știe încă dacă o va putea vedea cu ocazia Sărbătorilor Pascale.