Irinel Columbeanu, dator și la cimitir. În ce stare a ajuns mormântul tatălui său, neplătit și neîngrijit

Irinel Columbeanu, dator și la cimitir. În ce stare a ajuns mormântul tatălui său, neplătit și neîngrijit
Irinel Columbeanu nu a mai platit impozitul pentru mormantul lui Ion Columbeanu

Situația lui Irinel Columbeanu se complică tot mai mult. Toată lumea știe saltul în gol, din punct de vedere financiar, pe care acesta l-a făcut. Astfel că de la palatul de lux din Izorani și Bentley-ul de sute de mii de euro, Irinel a ajuns să locuiască acum într-un apartament din Colentina și să conducă o mașină second-hand de câteva mii de euro.

Irinel Columbeanu, dator și la cimitir

Și cum mare parte din avere o avea de la tatăl său, așa se face că Irinel nu s-a mai interesat de mormântul lui Ion Columbeanu. De altfel, locul în care sunt îmormântați acum părinții săi, Ion și Georgeta Columbeanu, arată acum deplorabil, iar de plata impozitului pentru locul de veci nici nu a mai fost vorba. Iată ce sumă are de plătit Irinel la cimitirul părinților, potrivit Impact.ro.

Mormântul celor doi soți se află la Cimitirul Ghencea Militar. Din păcate, locurile de veci ale lor se află pline de frunze, neîngrijite și murdare. În spatele crucii de marmură se află legate cu sârmă două cruci din lemn pe care sunt scrise numele celor doi soți. Într-o vază de lângă cruce se află un buchet de flori uscate, iar în locul unde se aprind lumânări sunt două candele pe care praful s-a depus, semn că nu a mai trecut nimeni pe acolo de mult timp. Asta a spus și un lucrător al cimitirului:

Irinel nu a plătit impozitul pentru mormântul tatălui său

”N-am mai văzut pe cineva aici (la mormânt n.r.) de nu mai știu când. El (Ion Columbeanu n.r.) a fost un om foarte bun. Când trăia, mă ruga să am grijă de mormântul soției lui și îmi mai dădea câte ceva. ”

Dar dezinteresul lui Irinel Columbeanu față de locul de veci al părinților săi este confirmat și de faptul că, din 2016, de când bătrânul lui tată a murit, nu a mai fost achitat nici impozitul pentru mormânt. Astfel, fostul miliardar de la Izvorani are o nouă datorie către stat. Acesta trebuie să achite suma de 117 de lei pentru cei trei ani în care nu a plătit impozitul. Nu este tocmai o sumă mare, dar având în vedere datoriile pe care le-a avut Irinel, printre care și cele de la întreținere, s-ar putea crede că prea curând nu va fi achitat nici impozitul la cimitir.

Potrivit WOWbiz.ro, tatăl lui Irinel Columbeanu era proprietarul unei bune părți din averea fostului milionar, pe care i-o donase cu câțiva ani în urmă, atunci când a început să aiba probleme cu băncile. După moartea lui Columbeanu Senior, casa de la Izvorani, câteva terenuri din Ciolpani, Ilfov, precum și doua apartamente în Bucuresti, s-au întors în proprietatea lui Irinel prin succesiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI