Monica Gabor și Irinel Columbeanu, din nou împreună? Ce a declarat acum fostul milionar

Monica Gabor și Irinel Columbeanu, din nou împreună? Ce a declarat acum fostul milionar
Fostul milionar, pus într-o ipostază delicată: Cu care dintre fostele iubite s-ar împăca Irinel Columbeanu? A ales-o pe Monica Gabor

Irinel Columbeanu a acceptat celebra provocare din emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, ”Spui tot sau îți ia gura foc?”. Fostul milionar a fost pus în fața unor întrebări de-a dreptul iuți. Deși a refuzat ca majoritatea să fie citite, preferând să mănânce picant, a dorit ca două să fie citite. Una dintre ele: „Cu care dintre fostele iubite s-ar împăca?”. A ales-o pe Monica Gabor. Cum a motivat?

Irinel Columbeanu ar alege-o din nou pe Monica Gabor

Irinel Columbeanu a fost invitat, în ediția de vineri, 13 noiembrie, în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde a participat la provocarea cu sosuri iuți. Fostul milionar a răspuns la mai multe întrebări incendiare legate de sfera personală, iar atunci când nu a vrut să se știe despre ce e vorba, a mâncat picant. Au existat, însă, și întrebări pe care nu le-a ocolit.

Una dintre ele: „Să spunem că o specie de extratereștri atotputernici ar amenința că distrug planeta, dacă dumneavoastră nu v-ați împăca cu una dintre fostele iubite. Sunteți singurul care puteți salva Planeta. Cu cine dintre Anna Lesko, Monica Gabor, Romanița Iovan sau Brianna Caradja v-ați împăca?”. Fără să ezite, a răspuns: ”Monica Gabor”, motivând că ar alege-o din considerentul că este mama copilului său.

„Cred că se uită și Irina”, a completat Irinel Columbeanu.

La întrebarea „Dacă ați fi obligat să petreceți un an pe o insulă pustie cu una dintre Anna Lesko, Monica Gabor sau Romanița Iovan, pe care ați alege-o?”, acesta a răspuns: „Romanița”. Întrebat de Măruță dacă are în gând vreo insulă, afaceristul a răspuns: „Orice insulă. Mikonos”.

Despre divorțul celui mai mediatizat cuplu din România

Monica Gabor l-a făcut tată pe Irinel Columbeanu în anul 2007. Cei doi au divorțat cu scandal în anul 2012. De altfel, scandalul s-a ținut lanț de familia Columbeanu nu numai după anunțul separării, ci încă de la plecarea Monicăi din România. Mai întâi, escapadele sale prin Europa au fost intens mediatizate în presă, aceasta fiind acuzată de infidelitate, apoi a venit rândul bogătașului, care nu s-a lăsat mai prejos și a apărut în ipostaze indecente în ziarele de scandal, în timp ce Moni era plecată la studii în America.

  • După ce fata lor, Irina, a fost crescută în primii ani de viață de tată, de doi ani s-a mutat în America, la mama ei.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI