Irinel Columbeanu, detalii incredibile despre incendiul de la Izvorani. Ce s-a întâmplat, de fapt

Irinel Columbeanu, detalii incredibile despre incendiul de la Izvorani. Ce s-a întâmplat, de fapt
Irinel Columbeanu, detalii despre incendiul de la Izvorani

Impozanta vilă de la Izvorani, care i-a aparținut fostului om de afaceri Irinel Columbeanu, a ars din temelii. S-a întâmplat ironic, chiar în ziua de Halloween din 2020. Uimirea a fost că nici după 12 ore de la declanșare incendiul nu a fost stins. Vedeta a revenit astăzi cu declarații pe acest subiect. Dacă unii specialiști au afirmat că incidentul s-a putut petrece din cauza unui scurtcircuit, Columbeanu spune că întâmplarea a fost, în realitate, paravanul unui furt.

Blestem sau învoire? Irinel Columbeanu a venit cu un alt scenariu în cazul incendiului de la Izvorani

Domeniul pe care omul de afaceri îl deținea la Izvorani era unul care putea fi asemuit cu celebrele reședințe ale starurilor de la Hollywood. Ani la rând, Irinel Columbeanu își întâmpina aici invitații din lumea exclusivistă a Bucureștiului și nu numai, cărora le oferea petrecereri de neuitat. Chiar tatăl lui era uimit de focurile de artificii, mesele întinse sau formațiile celebre venite să întrețină fundalul sonor.

În 31 octombrie, celebra locuință s-a transformat în scrum, alături de alte obiecte de lux și opere de artă, inclusiv statuia ”Echilibru” a lui Sabin Bălașa. Focul a pornit de la subsol și a mistuit tot. Mâna criminală este o variantă luată în calcul de anchetatori.

„Tot era, Sabin Bălașa, totul ars, oglinzi, mobilă, totul ars. Din ce știu eu, nu era asigurat. Erau toate obiectele de valoare și de artă și tot, și haine, și tot erau în casă”, a declarat Eduarg Uzunov, proprietar agenție imobiliară, pentru Observator.

„A fost un furt deghizat”

Recent, fostul milionar a dezvăluit că incidentul din urmă cu cinci luni a fost un furt deghizat, deoarece lipsește o frescă, realizată de Sabin Bălașa.

„A fost un furt deghizat. Cred ca au luat fresca pe care o știi. Nu s-a găsit nicio urma din frescă… Erau trei și toate trei puteau fi luate. Una dintre ele a fost și luată, când era și Monica, pentru un eveniment, și apoi a fost pusă la loc. Grație tehnicii lui Bălașa toate trei frescele puteau fi mutate”, a declarat Irinel Columbenau.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI