Irinel Columbeanu a izbucnit, după ce a fost dat în judecat pentru facturile neachitate la curent: „Nu voi lăsa lucrurile așa!” EXCLUSIV

Irinel Columbeanu a izbucnit, după ce a fost dat în judecat pentru facturile neachitate la curent: „Nu voi lăsa lucrurile așa!” EXCLUSIV
Irinel Columbeanu a izbucnit, dupa ce a fost dat in judecata pentru neplata facturilor la energie electrica

Dat în judecată pentru facturi neachitate la energia electrică după ce i-a ars vila de la Izvorani, Columbeanu a luat foc. „Suma e mică, 530 de lei, o să o plătesc. Dar lucrurile nu vor rămâne așa. E jecmăneală pe față!”

Reacția lui Irinel Columbeanu, după ce a fost dat în judecată pentru facturile de la lumină

Irinel Columbeanu este decis să-și facă singur dreptate, după ce furnizorul de energie electric a solicitat executarea sa silită pentru că nu a plătit facturile, după ce i-a ars vila de la Izvorani.

Fostul om de afaceri spune că va plăti suma, pentru a nu mai pierde timp prin tribunale, dar se va interesa ce e de făcut pentru a stopa această „jecmăneală” la care este supus.

Irinel Columbeanu a trăit mai bine de jumătate de secol într-una dintre cele mai luxoase proprietăți din România, în impunătoarea vilă de la Izvorani, de pe malul lacului Snagov. Tot acolo s-a consumat și căsnicia fostului om de afaceri cu Monica Gabor și, tot acolo s-au derulat și celebrele petreceri din jacuzzi.

Vila, care se întidea pe 1000 de mp, avea nu mai puțin de 15 camere, 10 băi, precum și piscină, saună și sală de cinema, a ars însă din temelii. Irinel Columbeanu a fost nevoit să părăsească imobilul în anul 2013, când banca i-a pus sechestru pe toate bunurile pentru neplata unui împrumut de cinci milioane de euro.

După ce a fost închiriată ocazional, vila a fost scoasă la vânzare pentru 3,9 milioae de euro, doar că nimeni nu s-a arătat interesat să devină proprietar în acte. De la incendiu, nimeni nu a renovat imobilul, asta și pentru că vila de la Izvorani nu mai este locuită.

„Uite că și Columbeanu e jecmănit!”

În schimb, fostul om de afaceri s-a trezit dat în judecată de către furnizorul electric, întrucât nu a plătit facturile, după ce vila a luat foc. Irinel Columbeanu a declarat pentru playtech.ro că va achita suma de 530 de lei, pentru a nu pierde timp prin tribunale, dar că lucrurile nu vor rămâne așa.

„Cum o casă nelocuită, incendiată, care a ars complet poate genera consum de energie electrică? Și debranșată de la rețea, de ei înșiși. Cred că numai în România se poate întâmpla așa ceva. Acolo nu locuiește nimeni, cine consumă? Insectele, șobolanii?

Cum s-au acumulat facturi pe care nu le-am plătit pentru că în mintea mea, doar spiritele care au dat foc casei, probabil se încălzesc la reșou? Suma oricum e mică, 530 de lei, cred că o să o achit, decât să-mi pierd timpul prin tribunale.

E posibil însă să mă trezesc și după cu alte facturi. Nu știu ce să fac, o să mă interesez. Probabil un recurs, o expertiză să se vadă că acolo nu-i curent.

O țară întreagă e jecmănită pe față de acești furnizori de utilități și de cei care-i lasă să facă așa. Ăștia sunt plătiți de noi. Trebuie luptat, cred că singura metodă e cu rachete super-balice. Dar nu voi lăsa lucrurile așa”, ne-a declarat Irinel Columbeanu.

Momentan, în respectivul dosar, instanța nu a acordat încă un termen de judecată.