De ce nu vorbește Liviu Dragnea cu presa. ”Nu i-a interzis nimeni. Ce să facă? Să țipe?”

De ce nu vorbește Liviu Dragnea cu presa. ”Nu i-a interzis nimeni. Ce să facă? Să țipe?”

S-a aflat motivul pentru care Liviu Dragnea refuză vehement să comunice cu membrii presei. Cel care a făcut dezvăluirile despre fostul șef al PSD a fost chiar avocatul său, oferind declarații surprinzătoare legate și de condamnarea acestuia. Se pare că politicianul își dorește să scape mai repede din spatele gratiilor, pentru că de curând, cel care îl reprezintă legal le-a cerut magistraților să îi fie suspendată pedeapsa de 3 ani și șase luni, în acest sens fiind depusă o contestație de anulare.

De ce nu vorbește Liviu Dragnea cu presa. ”Nu i-a interzis nimeni. Ce să facă? Să țipe?”

De ce nu vorbește Liviu Dragnea cu presa. ”Nu i-a interzis nimeni. Ce să facă Să țipe”
Liviu Dragnea a refuzat să vorbească cu cei din presă, iar avocatul acestuia a oferit și motivul

În această marți, avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a făcut câteva declarații legate de condamnarea fostului lider al PSD, dar și despre motivul pentru care refuză să vorbească cu cei din presă. Totodată, acesta a cerut să îi fie admise cererile de contestare a pedepsei, pentru că se consideră nevinovat.

Liviu Dragnea a fost prezent la ICCJ, unde a încercat să obțină anularea sentinței sale, fiind vorba despre dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, pentru care a fost condamnat, la 3 ani și 6 luni. Când a ieșit din sala de judecată, acolo unde le-a prezentat magistraților motivele pentru care crede că nu merită să fie absolut deloc după gratii, Liviu Dragnea a reacționat foarte hotărât. Le-a spus jurnaliștilor aflați la ieșire că nu poate vorbi cu presa, alături de ”Nu pot să vorbesc, îmi pare rău!”.

Avocatul lui Dragnea a subliniat că numeni nu i-a interzis fostului șef PSD să vorbească cu presa, dar că nu a considerat că ar fi un moment potrivit pentru a face prea multe comentarii oficiale.

„De ce să nu poată vorbi? Nu îi interzice nimeni, dar nu cred că era firesc să stea de vorbă de la etaj. Ce să facă? Să ţipe?”, a declarat avocatul Flavia Teodosiu, anunță Digi24.

„Ce a spus în fața instanței – se consideră în continuare că este un om nevinovat și a considerat că ce s-a susținut în contestația în anulare este perfect legal și admisibil. Nu știu dacă astăzi, nu știu când. Sper să se întâmple”, a mai explicat avocatul.

De asemenea, fostul șef al social-democraților a fost transportat înapoi la Penitenciarul Rahova după ce, a participat în dimineața de marți la dezbaterea contestației în anulare pe care Liviu Dragnea a formulat-o și prezentat-o magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție.