Irina Rimes și Smiley, primele reacții după ce Andra a fost înlocuită la Vocea României. Ce se întâmplă la PRO TV

Irina Rimes și Smiley, primele reacții după ce Andra a fost înlocuită la Vocea României. Ce se întâmplă la PRO TV
Irina Rimes și Smiley, reacție după ce Andra a părăsit juriul de la Vocea României

Vestea surprinzătoare a zilei a fost cu siguranță că Brenciu va face din nou parte din juriul de la Vocea României. Din păcate, fanii Andrei Măruță sunt cei care au fost mișcați de cele petrecute. Ce reacție au avut Irina Rimes și Smiley, după ce au aflat de revenirea lui Brenciu?

Irina Rimes și Smiley, reacții la revenirea lui Brenciu la Vocea României

Așadar, sezonul 9 al competiției îi va drept antrenori pe: Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă, în frunte cu energicul Horia Brenciu. Irina s-a declarat total încântată de decizia producătorilor. ”Sunt foarte fericită să vă anunț că ne vedem din nou la Vocea României. Am mari speranțe că anul acesta voi întâlni Vocea care va aduce trofeul în echipa Cosmos! Anul trecut a fost sezonul de acomodare, sezonul nouă îmi doresc să-l încep in forță. Îmi doresc să mai fie cu noroc și, în final, oricare ar fi sorții, să câștige Vocea!!!”, a spus sursa citată. Nici reacția lui Smiley nu a fost mai departe, mai ales că cei doi deja s-au cunoscut în această ipostază.

Fiecare sezon Vocea României e o bucurie pentru mine și ocazia perfectă de a cunoaște oameni determinați, cu voci foarte bune, care nu au renunțat la visul lor și au curajul să se arate întregii țări. Abia aștept să începem filmările și să vedem ce surprize ne așteaptă în noul sezon, ce viitori artiști vom descoperi. Sunt sigur că o să avem și mai multă efervescență în noua formulă de antrenori: Bine ai revenit, Horia Brenciu!”

Smiley și Irina Rimes, reacții după plecarea Andrei de la Vocea României
Smiley și Irina Rimes, reacții după plecarea Andrei de la Vocea României

Brenciu caută din nou vocea României

Horia Brenciu o va înlocui pe Andra în juriul de la Românii au Talent. În acest context, echipa de antrenori din sezonul cu numărul 9 este formată din: Horia Brenciu, Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă. Cântărețul, proaspăt revenit în show, a postat un mesaj pe o rețea de socializare unde și-a anunțat încântarea.

„Revenirea la «Vocea României» este neaşteptată, binevenită şi, recunosc, emoţionantă. În acest sezon voi fi calm, liniştit, nu mă voi mişca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni şi sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI