Irina Rimes, în doliu. Mesajul transmis acum de vedeta PRO TV: “Copil frumos”

Irina Rimes, în doliu. Mesajul transmis acum de vedeta PRO TV

Irina Rimes este în doliu după ce un om drag i s-a stins astăzi, în urma unei lupte grele. Mesajul transmis de vedeta PRO TV, pe Facebook.

Irina Rimes, în doliu. Mesajul transmis de vedeta PRO TV

A murit Andrei Nedelea. Unul dintre cei mai talentați actori români, în vârstă de doar 26 de ani, se afla de trei luni la Spitalul Fundeni din București pentru un transplant de rinichi. Actorul a trecut prin mai multe operații și au intervenit complicații. Andrei a fost în comă indusă, dar, printr-o minune cerească, starea lui s-a îmbunătățit, ieșind din comă la sfârșitul lunii ianuarie. În ultimele zile, situația s-a înrăutățit.

Vestea decesului său a fost comunicată de către colega sa Anda Dumitru, care a scris pe Facebook: „Nu am cuvinte…să ne uimăm spre cei și să îi zâmbim. De acum avem un înger…”.

„Te-aș mai fi vizitat o dată. Nu am reușit. Zbor ușor, copil frumos”

Unul dintre oamenii care i-au fost aproape lui Andrei a fost și Irina Rimes, juratul de la ”Vocea României”. Cântăreața a postat pe pagina sa de Facebook o imagine în care se afla alături de Andrei, pe patul de spital, împreună cu mesajul: „Te-aș mai fi vizitat o dată dar n-am reușit. Zbor ușor în lumea celor fără de păcate, copil frumos 🙂 ”.

„A murit Andrei Nedelea (26 de ani), actor colaborator al Teatrului “Alexandru Davila” din Pitești. Era internat la spitalul Fundeni din București pentru un transplant de rinichi; a trecut prin mai multe operații și au intervenit complicații. Jurnalul unui nebun, Migraaaanți, Nevestele vesele, Romanțioșii, Experimentul P., Fania Fénelon sunt piesele in care Andrei Nedelea a jucat la teatrul nostru.

Deocamdată nu știm mai multe, părinții lui, care au fost permanent lângă el in spital, in ultimele trei luni, au fost anuntați de medici. Vom reveni când vom afla mai multe”, au scris pe Facebook reprezentanții Teatrului ”Alexandru Davila” din Pitești, unde Andrei era colaborator.

Ce gest a făcut cântăreața pentru Andrei?

Dintr-un mesaj postat pe Facebook de către un apropiat de-al lui Andrei, se înțelege că la prima și ultima vizită a Irinei în salonul lui Andrei cântăreața nu a venit cu mâna goală. Interpreta i-a adus actorului o cutie de bomboane, din care el a păstrat câteva și pentru mama lui.

Irina Rimes, în doliu. Mesajul transmis acum de vedeta PRO TV: “Copil frumos”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI