Un actor de numai 25 de ani se zbate între viață și moarte, la Fundeni. Cum îl putem ajuta pe Andrei Nedelea

Andrei Nedelea se luptă între viață și moarte la spitalul Fundeni

Andrei Nedelea se luptă să supraviețuiască! Acesta se află pe patul de spital din cadrul clinicii de Urologie de la Fundeni. Din păcate, actorul de doar 25 de ani se află într-o stare gravă de o bună bucată de vreme. Cum putem să-l ajutăm pe acesta?

Andrei Nedelea se zbate între viață și moarte

Andrei Nedelea se luptă să supraviețuiască de o bună bucată de vreme. Tânărul actor din noua generație trăiește o adevărată dramă, după ce a făcut o infecție la plămâni. Problemele medicale au apărut la scurt timp după ce acesta a suferit o altă intervenție medicală de mare risc, un transplant renal. Pentru a putea supraviețui, Andrei Nedelea are nevoie de sânge. ”E vital să primească sânge grupa A pozitiv şi masă trombocitară”, susțin apropiații, care speră ca băiatul să se facă bine în curând.

Situația actorului a impresionat o țară întreagă, mobilizându-i pe cei mai mulți, care au ales imediat să doneze sânge. Prietenii lui Nedelea și colegii de scenă au umplut rețelele de socializare cu mesaje. ”Haideți să-l ajutam pe tânărul actor, Andrei Nedelea, născut în ‘94! Sa doneze lumea sânge ( A2 pozitiv),ca e vai de capul lui… Sunt momente critice prin care trece! A făcut un transplant de rinichi nereușit la Spitalul Fundeni. Distribuiti, vă rog, să ajungă la cât mai multa lume”.

Andrei Nedelea, actorul de 25 de ani, în stare gravă la spitalul Fundeni
Andrei Nedelea, actorul de 25 de ani, în stare gravă la spitalul Fundeni

Cum îl putem ajuta?

Andrei se află pe patul de spital în stare critică, dar mesajele de încurajare și cererile de ajutor curg zilnic în mediul online. ”Avem nevoie de voi! Andrei Nedelea, colegul nostru de la Ohhimark, colaborator al revistei The Interwission are nevoie de sânge !!! Andrei a participat activ în susținerea trupelor din underground, acum este nevoie urgentă să-l îl ajutam și noi prin donarea de sânge.

Nu contează grupa sanguină, are nevoie de masă trombocitară. Sângele se poate dona la centrul de transfuzie Victoriei http://ctsbucuresti.ro/cum_donez.html sau la orice alt centru de recoltare din țară. Datele pe care trebuie să le specificați sunt: Nedelea Andrei, secția urologie, ATI II, Spitalul Fundeni, pentru masa trombocitară. Haideti curajosilor, avem nevoie de voi!”, arată cei de la Underground Music, locul în care actorul colaborează.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI