Irina Mohora a născut. Prima poza cu fiica ei, Zara Elena

Irina Mohora a născut. Prima poza cu fiica ei, Zara Elena
Vedeta TVR este copleșită de emoții

Prezentatoarea Tv Irina Mohora a născut în urmă cu două zile. Vedeta a prezentat-o pe micuța Zara Elena internauților.

Irina Mohora a născut. Cum arată fiica ei

Irina Mohora le-a arătat-o tuturor pe micuța ei, născută pe 21 august. Fotografia este emoționantă, iar vedeta este o mămică fericită și împlinită.

Nașterea a decurs bine, iar acum Irina este mămică a doi copii. Vedeta TVR este în culmea feriirii și a decis să împărtășească cu cei care o urmăresc bucuria.

„Ce minunată este viața acum, că ești pe lume. Zara Elena’, a scris Irina pe Instagram. Ea mai are acasă un băiețel.

Irina Mohora a apărut prima oară la emisiunea Tonomatului de pe 2, emisiunea lui Cătălin Măruță. A avut și câteva proiecte de film, însă televiziunea este marea ei pasiune.

Acum, vedeta este mămică și are doi copii minunați. Pe băiețel în cheamă Zian Mina, iar pe fetița nou-născută o cheamă Zara.

Prezentatoarea tv, mămică pentru doi copii

Ea a povestit anterior despre momentul în care i-a spus fiului său că va avea o surioară.

„Copilul meu nu trebuie pregătit, copilul meu este pregătit.

Am încercat și eu să citesc pe tot felul de site-uri, cum să abordez problema și într-o seară îi spuneam știi, mami și tati, cum te-au dorit pe tine și-au mai dorit un copil și tu o să ai o surioară.

Și el a zis, nu, surioara este în burtică pentru că eu mi-am dorit-o. Este uimitor, mă topește acest băiețel’, a mărturisit ea.

Acum, băiețelul ei nu vrea să își mai cumpere nimic, decât dacă cumpără și pentru surioara lui. Totuși, în ce privește jucăriile, Irina are o regulă clară.

„Și noi avem o regulă, cumpărăm jucării doar în zile speciale (…). În plus, avem torturi din Lego făcute pentru nașterea surioarei și nu ne lasă să le stricăm’.

Cum împacă viața de mămică cu cariera

Anul trecut, Irina Mohora povestea despre cum este viața ei ca mămică, dar și cum împacă această „meserie” cu cariera ei.

„Nu dorm, nu mă joc suficient cu Zian, fiul meu, nu îi pregătesc suficient micul dejun, pentru că sunt implicată în trei proiecte în același timp. Și îmi plac toate trei și nu am putut să aleg. Primul dintre ele este emisiunea pentru copii „1, 2, 3 și aflii tot ce vrei”, e debutul meu ca și producător.

E o emisiune pe care o fac în coproducție cu TVR și pe care o iubesc foarte, foarte, foarte mult. Să știi că povestesc despre această emisiune ca și când aș fi însărcinată.

Nu sunt, dar sunt fericită, căci e conceptul meu 100%, de la nume, personaje create, scenariile scrise, invitați, tot, tot. Deci efectiv mi-am dat seama că munca de producător îți ia tot timpul pe care îl ai.

Și am început o colaborare cu TVR Internațional, sunt gazda emisiunii „Un doctor pentru dumneavoastră”, de luni și marți, emisiune care a făcut istorie, e de 13 ani pe post și iată că în cel de-al 13-lea an m-am alăturat și eu echipei”, spunea la final de 2020ș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI