Irina Mohora, primele declarații despre a doua sarcină. Cine se bucură mai mult ca ea de viitorul bebeluș

Irina Mohora, primele declarații despre a doua sarcină. Cine se bucură mai mult ca ea de viitorul bebeluș
Irina Mohora, între emisiunile sale și familie

Pentru fanii serialelor difuzate de Atena 1, Irina Mohora nu mai este o necunoscută. Tânăra actriță este cunoscută publicului larg din serialul ”Secretul Mariei”. Ajunsă la 36 de ani actrița are o familie fericită, și un băiețel superb, Zian. Fanii actriței se vor bucura să audă noua veste pe care Irina Mohora le-a pregătit-o.

Irina Mohora, între emisiunile sale și familie

Telespectatorii sunt deja obișnuiți cu aparițiile tinerei Irina Mohora pe micul ecran. În afară de rolul din serialul ”Secretul Mariei”, Irina Mohora este producătoarea și realizatoarea unor emisiuni pentru copii. Debutul și-l făcea prezentând emisiunea concurs Loto, iar acum a ajuns să fie și în matinalul TVR, ”Cu capu-n Zori”.

La cei 36 de ani Irina are o familie superbă și un băiețel de patru ani care-i seamănă leit. Zian, recunoaște vedeta, îi ocupă timpul liber rămas între emisiunile pe care le realizează și celelalate proiecte ale sale. Cu toate astea are un regret în ceea ce-l privește pe Zian, și anume că nu se joacă suficent cu el.

”Nu dorm, nu mă joc suficient cu Zian, fiul meu, nu îi pregătesc suficient micul dejun, pentru că sunt implicată în trei proiecte în același timp. Și îmi plac toate trei și nu am putut să aleg. Primul dintre ele este emisiunea pentru copii „1, 2, 3 și aflii tot ce vrei”, e debutul meu ca și producător.

Am început o colaborare cu TVR Internațional, sunt gazda emisiunii „Un doctor pentru dumneavoastră”, de luni și marți, emisiune care a făcut istorie. Ede 13 ani pe post și iată că în cel de-al 13-lea an m-am alăturat și eu echipei.”, povestește Irina Mohora celor de la Click.ro.

Vedeta a făcut un anunț important pentru fani

Cu atâtea proiecte și foarte puțin timp liber, te întrebi când mai are timp de familie Irina Mohora. Dar se pare că are, mai ales că recent a făcut marele anunț. Familia Irinei Mohora se va mări cu un nou prunc, o fetiță.

Irina Mohora făcea anunțul cu ceva vreme în urmă, iar fanii au putut să o vadă cu burtică pe contul ei de Facebook. Într-un interviu acordat colegilor de la Click.ro, Irina Mohora a vorbit despre sarcină, dar și despre cine este nerăbdător de venirea pe lume a noului membru al familiei.

”Mulțumesc! E o mare bucurie faptul că în familia noastră urmează să vină o fetiță. Suntem cu toții extrem de fericiți, de entuziasmați. Dar îți spun cu toată sinceritatea că cel mai nerăbdător, cel mai fericit. Cl mai entuziasmat de ceea ce urmează să se întâmple este chiar Zian, frățiorul ei.

Zian are 4 ani (n.r. împliniți pe 25 noiembrie). Contează foarte mult, cred, ce facem cu cei mici când suntem lângă ei. Și îmi doresc să fiu o mămică extrem de activă, să petrec cu el, știu că pare clișeic, timp de calitate.”, a povestit Irina Mohora la Click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI