Irina Loghin, dezvăluiri despre medicii de la Matei Balș după ce a fost internată în pavilionul ars

Irina Loghin, dezvăluiri despre medicii de la Matei Balș după ce a fost internată în pavilionul ars
Irina Loghin s-a vindecat de coronavirus la Matei Bals

Irina Loghin a făcut dezvăluiri despre medicii de la Matei Balș după ce a fost internată în pavilionul ars. Ce apune celebra cântăreață, citiți în articolul de mai jos.

Irina Loghin, internată în pavilionul de la Matei Balș care a luat foc. ”Nu înțeleg cum s-a putut întâmpla”

Irina Loghin a făcut dezvăluiri despre medicii de la Matei Balș după ce a fost internată în pavilionul ars.

Irina Loghin, una dintre cele mai îndrăgite cântăreațe de muzică populară din România, a fost internată în același pavilion care s-a iscat incendiul devastator, la spitalul Matei Balș.

Irina Loghin s-a făcut bine de coronavirus la Matei Balș

Artista a vorbit, sâmbătă, în direct la Antena 3, despre timpul pe care l-a petrecut în spital, în pavilionul 5, ca pacient infectat cu coronavirus. Din fericie, interpreta a trecut cu bine de boală cu ajutorul medicilor de la Institutul Matei Balș.

Am fost la etajul 2 atunci. Am fost primită extraordinar de bine. Personalul s-a purtat impecabil. Nu numai cu mine, pentru că nici n-am fost recunoscută. M-am dus într-un fel deghizată, să nu bat la ochi” a povestit artista în vârstă de 80 de ani, la antena 3.

Medicii de la Matei Balș, niște eroi

Îndrăgita cântăreață nu-și poate explica cum a pornit incendiul. ”Nu înțeleg cum s-a putut întâmpla. Eu cred că de la aglomerație. Sunt niște eroi. Atât medicii cât și asistentele de acolo. Am urmărit chiar de la prima ora ce s-a întâmplat. Eu cred că numai supra-aglomerația. Eu nu cred că de la ceva neglijență. Acești oameni au fost eroi și sunt în continuare.

Prizele arătau foarte bine și tot holul acestui pavilion. Era curățenie, dezinfectat în fiecare dimineață, și pardoseală și clanțele de la ușă”, a mai declarat Irina Loghin.

Anchetatorii investighează cauzele incendiului de la Matei Balș

Acum anchetatorii încearcă să facă lumină la mai bine de 30 de ore de la tragedia de la Matei Balș, în urma căreia cinci persoane au decedat. Astfel, sâmbătă dimineață, mai mulţi medici, asistente, infirmieri şi brancardieri au fost chemaţi să dea explicații vizavi de cele întâmplate.

De asemenea, în cursul zilei de vineri, doar cinci persoane au fost audiate. Asistentele si infirmierele care erau pe tură când a izbucnit incendiul necruțător. Unele dintre ele au plecat de la audieri cu ochii în lacrimi. Tot vineri, investigatorii au ridicat de la spital mai multe acte.

Radu Căruntul, audiat sâmbătă dimineață

În plus, medicul Radu Căruntul, șeful secției de COVID din Spitalul Matei Balș și o asistentă, au oferit explicații, sâmbătă dimineața, în fața procurorilor și ofițerilor poliției serviciului Omoruri. Aceștia au ajuns la sediul Poliției București însoțiți de avocatul lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI