CTP, reacție halucinantă după incendiul de la Matei Balș. A dat vina pe români și apoi i-a jignit fără pic de scrupule

CTP, reacție halucinantă după incendiul de la Matei Balș. A dat vina pe români și apoi i-a jignit fără pic de scrupule
CTP, reacție halucinantă după incendiul de la Matei Balș

CTP a avut reacție halucinantă după incendiul de la Matei Balș, vineri seara. La câteva ore bune de la izbucnirea și stingerea incendiului, în care 5 persoane și-au pierdut viața, marele gazetar a oferit declarații extrem de șocante la TV.

CTP, reacție halucinantă după incendiul de la Matei Balș

Jurnalistul a mărturisit, la Digi24, că tot ce se întâmplă este o manipulare. Acesta a luat parte autorităților locale care, după cum a lăsat să se înțeleagă, ar fi, de fapt, victimele reale. Nu cei care au ars în incendiile care au acaparat spitalele din România, în ultimele 6 luni.

„Imaginea acestei manipulări – că diverși înalți responsabili de prin Primărie, Guvern, ISU și așa mai departe stau cu bricheta și dau foc la un rug pe care ard cei cinci care au murit – asta a fost ținta și ea rămâne, indiferent de ce se întâmplă în continuare, pentru că a fost vehiculată suficient, aproape 12 ore, ca să rămână în mintea unor cetățeni”, a explicat Cristian Tudor Popescu.

Cum era de așteptat, căci așa s-a obișnuit să facă marele jurnalist dă vina pe popor. Mai exact, dă vina pe cetățenii care nu ar avea rațiune. I-a nominalizat, fără să aibă date precise ca dovezi la mână (așa cum fac specialiștii), pe cei care se opun vaccinării și cei care preferă să se trateze acasă decât la spital.

„Ce fel de cetățeni? Cetățenii care nu se obosesc să raționeze. E greu, să raționezi e greu. Printre aceștia, de pildă, cred că se numără cei care refuzau vaccinul de plano, refuzau să se vaccineze din start și s-au năpustit apoi să ia toată Ivermectina din farmacii și să ia pastilele astea împotriva râiei, din câte am înțeles, atât la om, cât și la animale.

Acești oameni cu siguranță vor rămâne cu această manipulare în cap, pentru că sunt oameni care refuză să raționeze. Alba și neagra sunt totuna în mintea acestor oameni care refuză să raționeze”, a punctat CTP.

CTP își jignește propriul popor

În ciuda faptului că este jurnalist și ar trebui să respecte meseria sa, care îi impune să își apere poporul și să afle adevărul, CTP face opusul. În ultimul an, acesta a apărut la TV și în mediul online jignind fără milă și fără scrupule românii care nu mai au deloc încredere în autorități și specialiști.

Ba mai mult, cine îndrăznește să aibă o opinie diferită sau complet diferită față de a autorităților și a lui, personal, este un conspiraționist. Să nu uităm că marele gazetar CTP a îndrăznit să îi dea lecții de tenis și marei Simona Halep.

„Aceiași inși care au zbierat că vaccinul e periculos spun acum: de ce nu se folosește Ivermectina (medicament care nu are autorizare pentru tratamentul COVID – n.r.), că Slovacia îl folosește! Slovacia de capul ei a aprobat acest medicament, nu l-a aprobat Uniunea Europeană, nu l-a aprobat Agenția Europeană a Medicamentului.

Când eram întrebat: dar dvs de ce susțineți vaccinarea, domnule Popescu? Păi o susțin pentru că m-am uitat la toate aprobările, la datele vaccinului, structura lui, de la cine are aprobare, testele care s-au făcut. Agenția Europeană a Medicamentului trebuie să spună „da”. Nu hotărăște asta nici Pfizer, nici Moderna, nici AstraZeneca”, a explicat gazetarul.

CTP, împotriva românilor care se tratează acasă

„Este formidabil cum într-un soi de mâzgă a minții te năspustești să iei pastilele acelea din farmacie, fără niciun fel de prescripție, nici nu știi cât trebuie să iei, nici nu se știe dacă aceste medicamente te vindecă în cazul în care ai contractat virusul sau dacă trebuie luate înainte, ca un vaccin, să nu te mai îmbolnăvești, habar n-au, dar să luăm, să luăm!

Vasăzică, vii cu toate obiecțiile acelea în cazul vaccinului – e prea repede, domnule, e prea repede – și în schimb, în cazul acestei gogoși mediatice… – nu știu, poate, la limită o fi bun de ceva, dar hai să vedem testele! Mecanismele prostirii oamenilor în față sunt absolut fascinante”, constată CTP.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI