10 mai 2024 | 14:37

Irina Loghin, afectată de situația lui Florin Piersic: ”Mă doare să văd că îl plimbă cu targa ca pe un neica nimeni!”. Mesaj de suflet pentru ”Mărgelatu” EXCLUSIV

Monden
Irina Loghin, afectată de situația lui Florin Piersic: ”Mă doare să văd că îl plimbă cu targa ca pe un neica nimeni!”. Mesaj de suflet pentru ”Mărgelatu” EXCLUSIV

Vestea că maestrul Florin Piersic (88 de ani), aflat într-o stare critică, este transferat, dintr-un spital într-altul, de la Cluj, la București, a îndurerat-o profund pe Irina Loghin, buna lui prietenă. Prin intermediul Playtech Știri, artista le transmite un mesaj dur reprezentanților sistemului medical din România. Irina Loghin ne-a vorbit și despre admirația pe care i-a purtat-o dintotdeauna lui ”Mărgelatu”, actorul aflat acum în suferință.

Irina Loghin: ”Florin Piersic este un luptător!”

Irina Loghin îi este aproape, în aceste momente delicate, bunului ei prieten, diagnosticat cu infecție generalizată, necaz pornit de la o branulă. În speranța găsirii unui tratament salvator, Florin Piersic a tot fost mutat, zilele trecute, de la o clinică din Cluj, la o unitate medicală din București. Iar, ieri, el a fost operat la un alt spital din Capitală. Irina Loghin nu este însă deloc de acord cu aceste transferuri disperate:

”Mă doare foarte tare starea lui Florinel. Ce mă deranjează însă cel mai tare este faptul că îl plimbă, pe targă, cu ambulanța, din spital în spital, ca pe un neica nimeni, l-au mai și pozat, deși familia a cerut discreție.

Nu știu cum să categorisesc toată această situație, dar, mai mare bătaie de joc, nu se poate! Pe cel mai iubit actor să-l porți, așa, din spital în spital! În loc să primești ajutor, de la cei pe care i-ai distrat zeci de ani, îți bați așa joc de el! Mă doare sufletul. Situația lui este critică, dar sperăm să revină pe scenă.

Știu că este o vârstă, sunt conștientă de asta. Văd că azi e ceva mai bine, stau cu ochii pe știri. E un  luptător, o să fie bine!”, a declarat Irina Loghin, exclusiv pentru Playtech Știri.

Citiți: Noi imagini înduioșătoare cu Florin Piersic. Cum a fost surprins la ieșirea din spital

”Florin a fost fascinat de frumusețea mea, dar și invers”

Artistul Florin Piersic, rămas în istoria cinematografiei românești cu celebrul rol ”Mărgelatu”, declara, în urmă cu mai mulți ani, că a fost orbit de frumusețea Irinei Loghin. Dar, și solista de muzică populară susține, exclusiv pentru Playtech Știri, că i-a purtat dintotdeauna o mare admirație:

”Florin a fost fascinat de frumusețea mea, dar și invers. Mă duceam la premieră, la teatru, cu Ileana Sărăroiu, am văzut toate piesele lui, este un mare actor, este magic.

Am vrut să păstrez această tradiție, de a merge la teatru, că îmi place, dar nu mai reușesc să ajung la oră fixă, din cauza traficului din București”, ne-a mai menționat Irina Loghin, exclusiv pentru Playtech Știri.

Citiți și: În sfârşit o veste bună despre Florin Piersic. Medicii au făcut anunţul despre marele actor: „Părea încrezător”

Noutăți despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: ”Avea o stare de spirit bună!”

Florin Piersic  a suferit ieri o operație la spitalul ”Foișor”, din București, fiindu-i extrasă proteza de la genunchi, montată în 2019. Fiind diagnosticat cu infecție generalizată, a fost absolut necesară această intervenție medicală. Surse ale Antena 3 CNN susțin că Florin Piersic ar putea să fie transferat, peste câteva zile, înapoi, în Cluj-Napoca, la Institutul Inimii, pentru a i se monta un nou stimulator cardiac, cel vechi fiind extras, din cauza situației precare.

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a vorbit despre starea de sănătate a lui Florin Piersic, pe care, de altfel, l-a și vizitat la spital:

”Am fost la domnia sa împreună cu colegii mei de la Institutul Matei Balș. Avea o stare de spirit bună, era încrezător, pozitiv, optimist. Are un suflet mare și lucrul ăsta contează foarte mult inclusiv în ceea ce privește evoluția bolii”, a menționat Alexandru Rafila.

 

Parteneri
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf. Ce imagine fabuloasă au postat cei doi
Redactia.ro
Peste 30 de stele de pe cer poartă numele acestui oraș din România! Puțină lume știe acest detaliu
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
VIDEO „Vezi că te bat”. Miron Cozma s-a îmbrâncit cu liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, după audierea la Parchet
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Spynews
Ungurii ne umilesc din nou. Ungaria dă lecții României. Este o rușine fără margini
Capital.ro
Admitere liceu 2024. Broşura cu numărul de locuri în clasa a IX-a pentru anul școlar 2024-2025, în Bucureşti
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
RUSIA a declanșat RĂZBOI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI! AVERTISMENT șocant al MAE
Mediaflux
Pensia pe care o va primi un român care a muncit 35 de ani. Cum poți face recalcularea
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro