Irina de la A.S.I.A. e transformată total. Cum arată la 20 de ani după ce a luat cu asalt muzica din România

Irina de la A.S.I.A. e transformată total. Cum arată la 20 de ani după ce a luat cu asalt muzica din România
S-a casatorit si are un copil

O mai ții minte pe Irina Nicolae din trupa A.S.I.A? Vedeta nu mai arată deloc ca pe vremuri. Și-a schimbat complet look-ul.

Ce face și cum arată Irina de la A.S.I.A

Irina Nicolae are 43 de ani și este celebră în România pentru trupa A.S.I.A, din care a făcut parte. Ea era celebră pentru coafura ei cu codițe din anii 2000.

Cu toate acestea, vedeta nu mai arată deloc ca în urmă cu 10-15 ani. Ea a renunțat la coafurile excentrice și și-a schimbat look-ul definitv.

Cei care au crescut cu postul Atomic Tv își aduc aminte cu drag de hiturile trupei A.S.I.A. Irina Nicolae cânta alături de cele trei colege ale sale.

Toate artistele au ales acum altfel de drumuri, unele dintre ele alegând să plece din România definitiv și să își înceapă o nouă viață peste hotare.

Arată cu totul diferit

Irina Nicola trăiește de mai bine de 15 ani în Budapesta și este căsătorită cu Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo.

Cei doi s-au căsătorit în 2015 și au împreună o fiică. Irina Nicolae bucura românii cu vocea și talentul ei. Mulți o cunoaștea pentru coafura specială, codițele mici pe care și le făcea întotdeauna.

Acum, vedeta are 43 de ani și a renunțat la acel look. Este o femeie împlinită, elegantă și foarte schimbată.

Este activă pe rețelele sociale, acolo unde ține legătura cu fanii ei, care îi transmit mereu complimente.

Irina Nicolae a cântat în trupa Asia alături de Anca, Sorana și Anemaona. În 2005, ea a ales să părăsească trupa, fiind înlocuită de Ianna Novac.

Un an mai târziu, trupa s-a destrămat. La 20 de ani de la formarea trupei, Irina Nicolae a transmis un mesaj emoționant.

„Suntem și vom fi întotdeauna un întreg! Vă mulțumesc pentru toate emoțiile trăite alături de voi, pentru toate lacrimile de bucurie, pentru tot ceea ce am realizat împreună! Love you, girls!”, a spus ea pe Facebook.

Ce mai fac fetele de la Asia

Cele patru cântărețe țin în continuare legătura,, adică ultima formulă a trupei: Irina Nicolae, Sorana, Anemona și Anca.

”Eu am fost în Turcia, Irina este în Ungaria. Avem un grup toate patru pe WhatsApp unde ne trimitem glume, bancuri, ce mai faci, nu știu ce.

Am vorbit recent cu Alexandra, de după plecarea ei se face alege A.S.I.A. A zis că s-ar putea să vină în România. Mi-a scris pe Instagram și am vorbit.

Nu mai cântă acum. M-am văzut cu Irina acum un an. Eu cu fetele ne vedem din când în când. Cu Irina vorbesc des. Cu toate vorbesc des”, a declarat Anca Neacșu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI