Cântăreața pe care niciun român nu o mai recunoaște! Cât de mult s-a schimbat de când nu mai e pe scenă

În urmă cu ani, ea era una dintre cele mai frumoase chipuri de la A.S.IA., trupă care scotea hit după hit și făcea furori pe scena muzicală din România. Astăzi, artista arată complet diferit. Unde a dispărut și ce face acum, aflați în rândurile de mai jos.

Fosta componentă a trupei A.S.I.A este de nerecunoscut

Anemona Niculescu (41 de ani), fostă componentă a trupei A.S.I.A., dar și protagonista feminină din serialul „Secretul Mariei“, difuzat de Antena 1, arată complet diferit astăzi. Vedeta a cam dispărut din peisajul monden din România, însă continuă să facă ce-i place: să cânte și să joace.

La mai bine de 20 de ani de la lansarea trupei, alături de Sorana Darclee, Irina Nicolae şi Anca Neacşu, blondina încă îi cucerește pe fani cu frumusețea ei.

Recent, aceasta a publicat pe rețelele sociale câteva fotografii care o surprind cu părul lung și foarte deschis la culoare, aproape alb, relaxată, în compania unui câine uriaș, pe o pajiște, la iarbă verde.

Cu ce se ocupă acum Anemona Niculescu

Absolventă a U.N.A.T.C. „Ion Luca Caragiale“ din Bucureşti, Anemona Niculescu a fost și profesoară de actorie (dramă şi improvizaţie) în oraşul în care s-a născut, în Constanţa, la Facultatea Ovidius.

Vă întrebați cu ce se ocupă acum?

„Sunt profesor doctor asociat la Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, secţia Actorie, unde predau actorie împreună cu Maia Morgenstern şi Tache Florescu. Anul trecut am predat şi canto.

Voi juca într-un film serial, al cărui scenariu tocmai l-am terminat de citit şi despre care vă pot spune că este minunat şi că promovează România, tradiţia şi valorile româneşti, fiind un periplu prin ultimii 2000 de ani de istorie, de la Decebal încoace, fiind un prilej de a arăta frumuseţile României şi resursele ei minunate. Filmul aduce în prim plan grija pentru mediul înconjurător, educaţia, inteligenţa emoţională, idealurile înalte, idea de unitate şi multe altele, pe care prefer să nu le divulg încă.

Cânt în fiecare zi cu băieţelul meu (n.r. în vârstă de 7 ani), căruia m-am dedicat în ultimii ani. Şi nu numai în casă, ci şi în maşină, pe stradă, la joacă, peste tot. Mă bucur să constat că are ureche muzicală şi cântă cu mare plăcere. Acum repetă la nesfârşit «Vals»-ul lui Smiley.

Am terminat de scris o carte, după lucrarea mea de cercetare pentru doctorat, cu titlul: «Actorul, profilul psihologic şi profesional», care va avea lansarea anul viitor.

După ce am plecat din trupa A.S.I.A., am colaborat cu mai mulţi artişti şi iubitori de artă, printre care Formaţia Provincialii (Noaptea pe covor), Flying Charm, DMS (Cumva, Cândva)“, a declarat fosta actriță din „Secretul Mariei“, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI