Ce mesaj a primit Irinel Columbeanu din partea Monicăi Gabor, după ce a ieșit din spital

Ce mesaj a primit Irinel Columbeanu din partea Monicăi Gabor, după ce a ieșit din spital

Irinel Columbeanu a trecut prin momente dificile, după ce a suferit un atac cerebral vascular și a fost operat de urgență la spital. Fostul milionar a primit mesaje emoționante din partea Monicăi Gabor și a fiicei lor Irinuca. Cum se simte acum fostul afacerist de la Isvorani.

Cum se simte Irinel Columbeanu după ce a făcut AVC

Irinel Columbeanu a suferit un atac vascular cerebral, acum mai bine de o săptămână. Fostul milionar de la Isvorani a fost transportat de urgență la Spitalul Elias din Capitală, acolo unde a fost operat de cei mai buni specialiști.

„Mă simt destul de în formă, tocmai plănuiam o continuare a proiectului cu cartea, într-un mod destul de original, care sper să demareze de mâine. Mă simt mult mai bine acum, m-am pus pe picioare destul de repede.

Medicul mi-a recomandat să nu mănânc grăsimi, să nu fumez, să am grijă de sănătate așa cum trebuie.”, a declarat Irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru Wowbiz.

Irinel Columbeanu se simte mult mai bine și trebuie să respecte întocmai indicațiile medicilor. Vedeta s-a apucat de gătit, își pregătește zilnic mâncarea, deoarece urmează un regim alimentar recomandat de către specialiști.

Ce mesaj i-a transmis Monica Gabor, după ce fostul afacerist s-a externat din spital

După ce doctorii l-au liniștit și asigurat că se află înafara oricărui pericol, Irinel Columbeanu a mărturisit ce mesaj frumos a primit din partea fostei sale soții, Monica Gabor.

Omul de afaceri a mărturisit ce urare emoționantă i-a făcut fiicei sale Irinuca, cu ocazia sărbătorii de 8 Martie. Mai mult de atât, Irinel i-a trimis fostului topmodel un exemplar al cărții sale „Apofenia”, al doilea volum din trilogia „Istoriile unui vehement”.

„Am vorbit cu Monica și Irina, le-am trimis cea de-a doua carte prin curier, ar trebui să ajungă fix de 8 martie în Malibu, la amândouă și abia aștept să îmi spună impresia lor.

S-au îngrijorat puțin când au aflat ce am pățit, dar mi-au urat sănătate, să am grijă de mine. Le-am urat și eu asemenea și la mulți ani de ziua de 8 martie.”, a completat controversatul afacerist, pentru sursa citată.

Fostul milionar a mai suferit un alt AVC acum mai bine de 40 de ani, în 1981. Acum, fostu soț al Monicăi Gabor se simte mult mai bine și este înafara oricărui pericol. Cu toate acestea, Iri trebuie să urmeze cu sfințenie sfaturile medicilor.