Ireal! Câte milioane de euro a câștigat Alex Bodi doar în 2019. D-aia stă Bianca cu el?!

Ireal! Câte milioane de euro a câștigat Alex Bodi doar în 2019. D-aia stă Bianca cu el?!
Ce face Bianca Drăgușanu pentru ca Alex Bodi să nu o mai lovească vreodată

Alex Bodi este un om de afaceri foarte abil, cel puţin aşa pretinde avocatul său. Asta în vreme ce procurorii încearcă să demonstreze că iubitul Biancăi Drăguşanu a comis fapte deosebit de grave. Pentru care ar putea rămâne foarte mult timp în închisoare. Momentan este în arest pentru 29 de zile. Avocatul lui Bodi spune despre clientul său că a câştigat sume uriaşe în 2019. Nu mai puţin de şapte milioane de euro, sumă care apare şi în actele pe care le-a depus. Dar că banii au fost obţinuţi corect, deoarece prostituţia este legală în Germania. Acolo unde Bodi ducea multe fete să lucreze…

Alex Bodi este în arest pentru 29 de zile. Avocatul său spune că prostituţia e legală în Germania, deci nu poate fi condamnat

„Nu are cazier judiciar în Germania. Nu a existat nicio supraveghere oficială care să privească deplasarea în altă localitate. Nu există date care să susțină această afirmație a procurorilor în referatul de urmărire penală. Cu privire la tranzacțiile financiare ale sale, nu fac un secret. Valoarea veniturilor nete la sfârșitul anului 2019 după impozitare pe care domnul Bodi Alexandru le-a depus depășește suma de 7 milioane de euro! Toate tranzacțiile din Germania, din contractele de muncă, atât cele din perioada care fac obiectul verificării, cât și cele actuale, au fost depuse la dosarul de verificare al judecătorilor.

Veniturile provin și din Spania și din Germania și din România. Nu există acte care fac obiectul dosarului, care țin de persoana clientului meu pe teritoriul României. Un lucru pe care puțină lume îl cunoaște și este momentul să îl spunem direct, este următorul. Încă din anul 2018, autoritățile federale germane care au cooperat cu autoritățile române au atras atenția anchetatorilor români următoarele: prostituția în Germania este o instituție legală ca meserie. Fetele care fac obiectul dosarului, cel puțin în ce-l privește pe Bodi Alexandru au documente legale pentru practicarea acestei meserii, înregistrate fiscal”, a declarat avocatul lui Alex Bodi.

Judecătorii vor stabili dacă Bodi este sau nu vinovat de acuzele care i-au fost aduse de procurori. Cert e că sumele fabuloase pe care le câştiga, mai mult sau mai puţin legal, sunt fabuloase. Poate şi acesta este motivul pentru care Bianca Drăguşanu era aşa îndrăgostită de partenerul ei. Care îi mai lăsa şi unele vânătăi din când în când.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI