Ipoteză șocantă la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Nu s-a sinucis, am dovezi”

Ipoteză șocantă la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Nu s-a sinucis, am dovezi”
Ipoteză șocantă la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Nu s-a sinucis, am dovezi”

Fratele Mădălinei Manole susține că are dovezi noi care arată că aceasta nu și-a pus capăt zilelor. Marian Manole ar vrea să redeschidă dosarul morții Mădălinei Manole, dar nu are banii necesari. Trebuie plătită taxă de timbru, avocat și alte cheltuieli de judecată, bani pe care familia nu îi are. Astfel, fratele fetei cu părul de foc cere ajutorul fanilor acesteia.

Marian Manole, ipoteză șocantă la 10 ani după moartea Mădălinei Manole: „Nu s-a sinucis, am dovezi”

Au trecut 10 ani de la moartea Mădălinei Manole, iar familia nu s-a împăcat cu gândul morții sale, scrie impact.ro. În plus, fratele Mădălinei Manole, susține că are noi dovezi care vor arăta că aceasta nu s-a sinucis.

În tot acest timp am umblat peste tot, încercând să aflăm adevărul. Nu ne putem împăca deloc cu ideea că ea s-a omorât așa. Am găsit probe noi în acest dosar, probe care vor schimba cu totul situația. Însă, pentru a deschide acest proces avem nevoie de bani pentru taxa de timbru, avocat și alte cheltuieli de judecată. De aceea, am apelat la ajutorul fanilor Mădălinei, care știu că sunt mulți. Dacă fiecare donează 10 lei, ne va fi de un real ajutor”, a declarat Marian Manole.

Petru Mircea și Mădălina Manole
Petru Mircea și Mădălina Manole

Petru Mircea, ”criminalul moral” al Mădălinei Manole

Fratele celebrei cântărețe consideră că Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole, este criminalul moral al surorii sale. “Nu pot uita că a adus imediat o altă femeie în casa surorii mele. Nu îl pot ierta că atâția amar de amar de ani nu ne-a lăsat să ne vedem nepotul. A zis la TV că vrem banii Mădălinei, dar de fapt el i-a luat pe toți.

El a rămas cu toți, el încasează banii din drepturi de autor, tot. Nu m-ar mira ca nepotul meu să spună mamă acelei femei, celebra blondă, care susținea că este cea mai bună prietenă a Mădălinei, pentru ca mai apoi să ia îi ia locul în patul soțului ei, Halal prietenă. Vreau să îl demasc că simt că nu mai pot, murim toți puțin câte puțin”, a mai spus Marian Manole.

Cum a murit Mădălina Manole

Mădălina Manole a decedat în anul 2010, chiar de ziua ei de naștere, după ce ar fi băut o sticlă de Furadan. Substanța a ucis-o pe loc. Moartea ei a fost un șoc pentru toată lumea, dar mai ales pentru familie, care au susținut tot timpul că Mădălina Manole nu s-a sinucis.

Urmăriți Playtech.ro și pe