Ipostaze compromițătoare cu Reghecampf și noul „secund” de la FCSB. Detalii senzaționale aflate abia acum

Ipostaze compromițătoare cu Reghecampf și noul „secund” de la FCSB. Detalii senzaționale aflate abia acum
Laurențiu Reghecampf a rămas liber de contract după ce a fost demis de la CSU Craiova, deși mai avea un an din înțelegerea cu echipa din Bănie

Ipostaze compromițătoare cu Reghecampf și noul „secund” de la FCSB. Tehnicianul de 46 de ani a fost demis de la CSU Craiova împreună cu tot staff-ul său. Deși motivul deciziei conducerii echipei din Bănie pare să fi fost neîndeplinirea obiectivelor fixate, realitatea s-ar putea să stea ceva mai diferit. Laurențiu Reghcampf ar fi fost filmat în atitudini dubioase împreună cu fostul său secund, Cristi Țermure, care a fost numit între timp secund la FCSB.

Ipostaze compromițătoare cu Reghecampf și noul „secund” de la FCSB

Ipostaze compromițătoare cu Reghecampf și noul „secund” de la FCSB. Tehnicianul de 46 de ani a fost demis de la CSU Craiova deși mai avea un an de contract. Oficial, motivul deciziei este neîndeplinirea obiectivelor: titlul sau Cupa României.

Totuși, anumite lucruri au început să iasă la iveală după concedierea lui Reghecampf. Impresarul Anamaria Reghecampf n-a ratat ocazia de a sugera că motivele ar consta și în „viața destrăbalată” a celui care încă îi e soț.

„Craiova l-a dat afară pentru că nu și-a îndeplinit obiectivele. Simplu! Mihai Rotaru i-a dat o șansă lui Laurențiu. Tot respectul pentru asta, Laur nu mai câștigase absolut nimic când Mihai i-a întins mâna. Mihai nu suportă viața destrăbălată, ca asupra echipei lui să planeze tot felul de discuții.

Reghecampf trebuia să știe lucrurile astea, să nu apară la emisiuni mondene, să lase ședințele foto și să se concentreze la fotbal. Nu era momentul, la ce situație avea, pentru golănii de genul ăsta, cu amante și ședințe foto. A făcut greșeli majore”, a declarat Anamaria Prodan pentru gsp.ro.

Detalii senzaționale aflate abia acum

Reghecampf a fost criticat și de finanțatorul oltenilor, Mihai Rotaru, pentru apariția într-o emisiune online.

„Nu mi-a plăcut că a fost la „Fiță cu Adiță”, la Craiova. A fost invitat la un podcast. Am concediat și ofițerul de presă după acel moment. Mi-a părut rău pentru el, dar noi nu vrem acel tip de expunere. Nu am zis că e grav, dar noi vrem altă abordare”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.

Show-ul online despre care a amintit Mihai Rotaru a avut loc în iarna trecută. În decembrie 2021, Laurențiu Reghecampf a fost invitatul podcastului „Fiță cu Adiță”, filmat chiar în baza de pregătire a oltenilor. Dar problema antrenorului e posibil să fie una și mai mare.

GSP susține că are informații că cei din conducerea clubului din Bănie dețin o filmare care a fost realizată în una dintre serile cu șprițuri și grătare organizate de Reghecampf cu staff-ul său, dar și cu o parte din jucătorii Craiovei. În aceasta el și secundul său, Cristi Țermure (50 de ani) ar fi în anumite ipostaze compromițătoare, după ce ar fi consumat alcool vreme de câteva ore bune.

De altfel, în mandatul lui Reghe la Craiova se crease un obicei ca Reghe, Țermure și ceilalți membri ai echipei de tehnicieni să stea la sprițuri și grătare cu unii dintre jucători. Asta a generat o atmosferă tensionată în lot atunci când fotbaliștii care nu participau la astfel de petreceri au aflat despre ele, mai scrie sursa citată.

Reghecampf i-a avut ca secunzi vreme de un deceniu atât pe Țermure, cât și pe Toni Petrea, antrenorul principal de la FCSB. Inclusiv în cele două mandate petrecute pe banca lui Steaua/FCSB. Ironia sorții face că, joi, Cristi Țermure a fost anunțat de FCSB drept noul secund al lui Petrea la echipa lui Gigi Becali.