Ipostaza şoc cu Valentina Pelinel. Soţia lui Cristi Borcea, surprinsă în cârje la o clinică privată

Ipostaza şoc cu Valentina Pelinel. Soţia lui Cristi Borcea, surprinsă în cârje la o clinică privată
Valentina Pelinel se confruntă cu probleme de sănătate

Valentina Pelinel are probleme de sănătate! Soția lui Cristi Borcea a avut nevoie de ajutorul medicilor, așa că a mers de urgență la o clinică privată din București. Totuși, șocul a venit când a ieșit din unitate, mai ales pentru că aceasta se sprijinea în cârje, deplasându-se greu.

Valentina Pelinel, în cârje. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Valentina Pelinel traversează o perioadă dificilă din viața ei. Vedeta se bucură de foarte mulți fani datorită carierei sale, așa că a obișnuit pe toată lumea cu tot felul de apariții în care apare aranjată, îmbrăcată elegant, însă acum ipostaza în care a fost surprinsă nu este deloc fericită.

Valentina Pelinel s-a internat într-o clinică particulară pentru a se îngriji de problemele de sănătate. Aceasta a fost surprinsă de paparazzi WOWbiz în timp ce ieșea din unitate. Soția lui Cristi Borcea se folosea de cârje pentru a se deplasa.

Imagini dureroase cu Valentina Pelinel. Soția lui Cristi Borcea traversează o perioadă grea

Vedeta a fost așteptată de doi prieteni care au ajutat-o cu bagajul. Se pare că aceasta ar fi petrecut mai multe zile în clinica privată, iar apropiații săi au venit cu un buchet de flori și au ajutat-o să se urce pe scaunul din față al unei mașini pentru a se deplasa în siguranță până acasă.

Valentina Pelinel a afișat o ținută simplă, apărând îmbrăcată într-un trening. Nu se știe încă ce probleme are soția lui Cristi Borcea, însă aceasta a apărut sprijinindu-se de cârje în momentul în care a ieșit din clinica particulară, semn că ultima perioadă nu i-a adus multă bucurie.

Schimbări în mariajul dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Valentina Pelinel este împlinită în căsnicia pe care o are alături de Cristi Borcea. Cei doi au împlinit 3 ani de mariaj și sunt mai fericiți ca oricând, iar aceasta își dedică timpul afacerilor familiei. De curând, ea a povestit ce schimbări au avut loc în ultimii ani.

„Ceva s-a schimbat pentru că viața în sine este în continuă schimbare. Și acest lucru se vede și în relațiile noastre. În ceea ce ne privește, relația noastră este mai puternică decât oricând, și ceea ce e cel mai important, lucrurile sunt așezate acum.

Liniștea și echilibrul pe care le-am construit împreună sunt o resursă esențială pentru fericirea și împlinirea căsniciei noastre. Este o perioada binecuvântată și mă bucur de ea în fiecare zi, cu toată inima.”, a mărturistit Valentina Pelinel pentru Cancan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI