Probleme de sănătate în familia Borcea. Dezvăluiri șocante: ”Am stat cu lumânarea la cap, eram aproape gata!”

Probleme de sănătate în familia Borcea. Dezvăluiri șocante: ”Am stat cu lumânarea la cap, eram aproape gata!”
Probleme de sanatate in familia Borcea. Dezvaluiri socante ”Am stat cu lumanarea la cap, eram aproape gata!”

Viața lui Cristi Borcea are suişuri şi coborâşuri. Dacă mai ieri, omul de afaceri se relaxa în vacanță cu familia, acum, Cristi are de înfruntat probleme de sănătate. Un membru al familiei lui este grav bolnav! Vedeta a făcut dezvăluiri șocante.

Sunt probleme în familia lui Cristi Borcea

Cristi Borcea traversează momente foarte dificile. Tatăl acestuia, Stere Borcea, are o sănătate precară. În vârstă de 76 de ani, bătrânul abia s-a externat din spital, după trei săptămâni petrecute acolo.

Stere Borcea, tatăl fostului acționar dinamovist, Cristi Borcea, nu se simte deloc bine. Acesta a dezvăluit că a fost la un pas de moarte, după ce s-a infectat cu virusul SARS-COV-2.

”Nu sunt bine deloc, vă spun, nu sunt bine deloc. Am trei bypass-uri, mă dor toate și iau medicamente și de cinci ori pe zi. Acum două zile am venit acasă, am stat 21 de zile internat la un spital din Predeal, mi-au făcut tot felul de investigații”, a precizat Stere Borcea pentru FANATIK.

Tatăl lui Cristi Borcea este mai mult imobilizat la pat, din cauza stării de sănătate precare. Însă este mulțumit că băiatul lui are grijă de el.

”Băiatul meu are grijă de mine, păi cum să nu, dar dacă organismul nu rezistă…Mai trece pe la mine, îmi văd și eu nepoții, că mie îmi e deja tare greu să mai ies din curte, să mă mișc pe afară”, a mai spus bătrânul.

Stere Borcea a văzut moartea cu ochii

Probleme de sănătate s-au agravat pentru Stere Borcea acum câteva luni, când s-a infectat cu coronavirus. Potrivit spuselor lui, a stat cu lumânarea la cap, atât de rău s-a simțit.

”Acum o lună-două, am avut Covid și eu, și soția. Am fost tratat acasă, au adus aparat de oxigen, că aia îmi lipsea. Mi-a fost atât de rău încât eram sigur că mă duc, am stat cu lumânarea la cap, eram aproape gata!”, a declarat tatăl lui Cristi Borcea pentru aceeșai sursă sus menționată.

Din fericire, părinții omului de afaceri Cristi Borcea s-au recuperat după infectarea cu virusul COVID, însă au dat de alte necazuri. Stere Borcea a dezvăluit că, la începutul lunii august, a pierdut o ființă foarte dragă. Nepotul său, băiatul surorii lui, a încetat din viață.

Borcea senior are o mare durere sufletească. Stere suferă foarte mult pentru clubul de fotbal Dinamo. Nu-i vine să creadă unde a ajuns echipa, cândva campioana României.

”Păi mă doare inima și de la Dinamo, vă dați seama..Păi câte titluri și cupe luau ei cu Cristi și unde au ajuns acum..”, a mărturisit tatăl lui Cristi Borcea.

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. În prezent, afaceristul este căsătorit cu frumoasa Valentina Pelinel. Întrebat recent, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, dacă le-a cumpărat tăcerea fostelor sale soţii, Cristi Borcea a avut o reacție neașteptată.

“Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu! Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”, a răspuns Borcea.

Urmăriți Playtech.ro și pe