Ipostază demnă de Cartea Recordurilor cu o fostă concurentă de la Exatlon. ”E reală poza?”

Ipostază demnă de Cartea Recordurilor cu o fostă concurentă de la Exatlon. ”E reală poza?”
Ipostază demnă de Cartea Recordurilor cu o fostă concurentă de la Exatlon. ”E reală poza?”

Diana Bulimar, fostă concurentă la Exatlon, a postat pe rețeaua de socializare o fotografie cu care a bulversat pe toată lumea. Fanii fostei Faimoas au fost de-a dreptul șocați și s-au întrebat dacă fotografia este reală.

Poziție demnă de Cartea Recordurilor cu o fostă concurentă de la Exatlon. Fanii sunt șocați

Fanii virtuali ai Dianei Bulimar, fostă concurentă Exatlon, sunt de-a drepul șocați după ce vedeta a postat o fotografie pe contul personal de socializare. Acestora nu le-a venit să creadă ce văd. ”E reală poza”, s-au întrebat în cor cei ce o iubesc, apreciază și o urmăresc pe fosta concurentă de la Exatlon.

Diana Laura Bulimar s-a născut pe 22 august 1995, în Timișoara. Este gimnastă artistică de talie mondială și a participat la Jocurile Olimpice de vară, care au avut loc în anul 2012.

Diana Bulimar și-a uluit fanii virtuali
Diana Bulimar și-a uluit fanii virtuali. Sursa foto: wowbiz.ro

Diana Bulimar face gimnastică de la 4 ani

Tânăra face gimnastică de la 4 ani. Modelele ei din gimnastică sunt Nadia Comăneci și Andreea Răducan. Aparatele preferate ale Dianei Bulimar sunt Solul și Bârna. Dianei Bulimar i se mai spune și Didi, așa cum a fost numită când a ajuns la Deva și s-a întâlnit cu alte fetițe cu același nume.

Trebuia să ne deosebim într-un fel. Eu am rămas Didi, pentru că eram cea mai mică”, spunea Diana Bulimar.

Diana Bulimar, fostă concurentă Exatlon

Diana Bulimar a devenit mai cunoscută publicului telespectator odată cu apariția la Exatlon, emisiune a televoziunii Kanal D. „E o viață agitată în momentul de față. Îmi place că pot participa la diferite evenimente. Îmi place să merg pe tocuri. Mi-ar plăcea să mă machiez mai mult, să fiu în ton cu moda și, de ce nu, să fac o carieră din asta.

Mi-e greu să cred că pot avea un stilist. În primul rând îmi place să fiu eu, îmi place să mă îmbrac ca mine, îmi place să nu-mi spună nimeni cum îmi stă sau nu bine. Consider că dacă mie îmi place cum îmi vine, îmi stă și bine. Îmi place să mă uit la ce e nou, să fiu mondenă și cred că asta mă ajută”, spunea Diana Bulimar după ce a fost eliminată din emisiunea concurs de la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI