Ce se întâmplă cu Marian Drăgulescu și Cătălina Ponor. Imaginile au fost făcute publice

Ce se întâmplă cu Marian Drăgulescu și Cătălina Ponor. Imaginile au fost făcute publice
Ce se întâmplă cu Marian Drăgulescu și Cătălina Ponor. Imaginile au fost făcute publice

Se întâmplă în plină criză sanitară. Marii noștri campioni la gimnastică Marian Drăgulescu și Cătălina Ponor au acceptat o provocare, iar imaginile au fost făcute publice.

Ce se întâmplă cu Marian Drăgulescu și Cătălina Ponor. Imaginile au fost făcute publice

La fel ca și alte vedete din sportul mondial, și gimnaștii români se alătură eforturilor autorităților de stopare a crizei sanitare cu care ne confruntăm în această perioadă. Gimnaștii români și-au propus să respecte recomandările autorităților și să promoveze măsurile de igienă necesare.

Staruri ale gimnasticii mondiale, cum sunt Cătălina Ponor, Sandra Izbașa sau Marian Drăgulescu, au răspuns prompt unei provocări venite de la o medaliată olimpică. Și totul s-a transpus într-un filmuleț ce s-a viralizat rapid. Timișoreanca Diana Bulimar, 24 de ani, medaliată cu bronz alături de echipa feminină de gimnastică a României la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012, i-a strâns laolaltă pe marii noștri campioni, pentru un mesaj clar transmis tuturor românilor.

„M-am gândit să vă reamintesc prin acest filmuleț cât este de important să stăm în case și să ne spălăm pe mâini cât mai des. Mulțumesc tare mult pentru acceptarea provocării”, este mesajul fostei campioane Diana Bulimar.

Unii sportivi au ieșit la datorie, pe stradă

În plină stare de urgență, mulți sportivi legitimați la Dinamo au fost chemați la ordin și sunt acum la dispoziția Ministerului Afacerilor Interne. În această situație se află și superba gimnastă Larisa Iordache, dar și Dan Savenco, pivotul echipei Dinamo București. Aceștia au îmbrăcat uniforma de Poliție și au ieșit pe stradă. Toți au mesaje clare pentru români.

„Eu am fost repartizat la Secția 24 din București. Suntem doi sportivi de la Dinamo, însoțiți de un polițist care face acest lucru frecvent.Suntem echipați. Important e ca oamenii să înțeleagă că nu e de glumă. E situație de urgență și trebuie să respecte legile. Să scăpăm mai repede de acest virus și să ne întoarcem apoi la ce făcea fiecare înainte!”, povestește Savenco.

„Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal. Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stam în casă. Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă, sunt puși în pericol. Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Așa că, eu vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră”, a scris Larisa Iordache pe contul său de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI