Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, acuzații dure către Viorel Cataramă. Motivul pentru care s-au întrerupt negocierile între cei doi

Ionuț Negoiță îl acuză pe Viorel Cataramă că s-a folosit de Dinamo în campania electorală

Ionuț Negoiță îl acuză pe Viorel Cataramă că s-a arătat preocupat de preluarea clubului Dinamo doar pentru a-și face campanie înainte de alegerile prezidențiale, după ce negocierile dintre cei doi s-au întrerupt. Cataramă a obținut un scor rușinos în primul tur de scrutin (46.232 de voturi, reprezentând 0,54%).

Ionuț Negoiță îl acuză pe Viorel Cataramă că s-a folosit de Dinamo în campania electorală

Viorel Cataramă a fost votat de 46.232 de români, adică de 0,54% dintre cetățenii cu drept de vot din România. În condițiile în care negocierile dintre omul de afaceri și Ionuț Negoiță pentru preluarea lui Dinamo au fost întrerupte, actualul patron al clubului îl acuză că interesul acestuia a fost doar de fațadă, pentru a-și face campania electorală înainte de alegerile prezidențiale.

„Așa pare, că a fost doar pentru campania electorală interesul lui Viorel Cataramă pentru Dinamo. Dar eu încă mai aștept oameni interesați să cumpere acest club. Trebuie să se găsească soluții pentru continuitate și nu doar vorbe și doar să ne băgăm în seamă”, a declarat Ionuț Negoiță.

Cu două zile înainte de alegeri, Viorel Cataramă a declarat că a dorit să preia clubul Dinamo, însă avocații lui l-au sfătuit să nu bată palma cu Negoiță.

„Am dorit să semnez în această săptămână acordul de preluare a pachetului majoritar la clubul Dinamo, însă avocaţii mi-au semnalat că în acest stadiu, tranzacţia este vulnerabilă din punct de vedere juridic”, a spus Viorel Cataramă.

Deși actualul finanțator al lui Dinamo a declarat în de mai multe ori în ultima perioadă că vinde clubul, unele voci susțin că totul este, de fapt, o mare cacealma.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI