Primarul Capitalei, gafă de proporții! Ce apare în referatul despre Cornel Dinu, la acordarea titlului de Cetățean de Onoare al Bucureștiului

Gafă uriașă făcută de Gabriela Firea: Cornel Dinu, antrenor la Steaua București

Primarul general al Capitalei vrea să îl facă pe Cornel Dinu cetățean de onoare al Municipiului București, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a Consiliului General de pe 14 noiembrie. Gabriela Firea a făcut însă o gafă monumentală. A scris în referat că Dinu este fost antrenor al echipei Steaua București, în condițiile în care acesta este dinamovist până în măduva oaselor.

Gafă uriașă făcută de Gabriela Firea: Cornel Dinu, antrenor la Steaua București

În referatul de specialitate în care Primăria Capitalei menționează că legenda lui Dinamo urmează să primească titlul de cetățean de onoare al Municipiului București s-a strecurat o gafă monumentală. Cornel Dinu a fost trecut ca fost antrenor al echipei de fotbal Steaua București.

„Corneliu Constantin Dinu (n. 2 august 1948, Târgovişte), cunoscut sub numele de Cornel Dinu, este un fost jucător şi antrenor de fotbal român. A fost antrenor principal la Steaua Bucureşti, apoi a mai antrenat CS Târgovişte, ASA Târgu Mureş, Oţelul Galaţi, U Cluj şi FC Olt. A fost selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României în campania de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal 1994, drept pentru care a fost şi decorat cu Ordinul Meritul Sportiv clasa a lll-a”, se arată în referatul semnat de Gabriela Firea.

Cornel Dinu și-a început cariera de fotbalist la juniorii echipei FCM Târgoviște (1963-1966), apoi a jucat la Dinamo București în 564 de meciuri în care a marcat 53 de goluri, în perioada 1966-1983. A fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei naționale a României (1968-1981), cu 75 de meciuri jucate și 7 goluri marcate.

Ca antrenor, a trecut pe la Dinamo în 4 rânduri: 1984-1985, 1996, 1998-2001 și 2002-2003. A mai antrenat echipele FCM Târgoviște, ASA Târgu Mureș, Oțelul Galați, Universitatea Cluj, FC Olt Scornicești și a fost, de asemenea, antrenorul echipei naționale a României, în perioada 1992-1993.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI