16 nov. 2019 | 16:20

Ionuț Dolănescu, avere impresionantă în SUA. Câți bani are fiul Mariei Ciobanu, în conturi

Monden
Ionuț Dolănescu, avere impresionantă în SUA. Câți bani are fiul Mariei Ciobanu, în conturi
Câți bani are fiul Mariei Ciobanu, în conturi

Ionuţ Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu și al regretatului artist Ion Dolănescu, duce o viață de lux în America. Artistul are o sumă impresionantă în conturi, care a fost estimată la peste un milion de euro. Cu toate că cântărețul câștigă sume colosale de pe urma concertelor susținute, acesta a dat întotdeuna dovadă de modestie.

O parte din averea lui Ionuț Dolănescu este primită ca moștenire după moartea tatălui său, Ion Dolănescu. Însă, la vremea respectivă a fost un adevărat război pe moștenire între el și fratele său, Dragoș Dolănescu, care durat în jur de opt ani. Cei doi fraţi au avut de împărţit două case, cea din Caimatei şi cea din Sinaia, mai multe terenuri şi drepturile de autor. În cele din urmă, Ionuț Dolănescu a primit vila în care a locuit tatăl său, care a fost estimată la 40.000 de euro și pe care și- dorea din tot sufletul. În plus, Ionuț Dolănescu a mai primit și jumătate din drepturile de autor, estimate la la 114. 000 euro.

Ionuț Dolănescu duce o viață de lux în America alături de familia sa. Cât încasează lunar?

Ionuț Dolănescu are o avere impresionantă

Ionuț Dolănescu are o avere impresionantă

Artistul are două case în America, una în valoare de 250.000 de euro, iar cealaltă vilă l-a costat aproximativ 110.000 de euro. Nici de mașini nu duce lipsa artistul. Acesta are două autoturisme de lux ce ajung la 100.000 de euro.

Onorariul maxim perceput de cântăreț la fiecare concert pe care îl încasează începe de la 2.000 de euro şi poate ajunge până la 5.000 de euro. Dacă ar fi să punem la socoteală și câștigurile provenite din albumele vândute, averea lui Ionuț Dolănescu depășește un milion de euro.

”În toate proprietăţile pe care le a avut Ion Dolănescu asta era casă lui de suflet. Experții au evaluat o la peste 400 000 euro, pentru mine această casă are în primul rând valoare sentimentală. Nu cred că mi ar ajunge pentru că e mai ușor să construiești de la zero decât să reconditionezi”, a declarat Ionuț Dolănescu.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro