11 oct. 2023 | 18:16

Ioniță de la Clejani sare în apărarea lui Theo Rose. Mesaj usturător pentru Irina Rimes: „Lăutăria nu e pentru oricine, Theo are voce de la Dumnezeu!” EXCLUSIV

Monden
Ioniță de la Clejani sare în apărarea lui Theo Rose. Mesaj usturător pentru Irina Rimes:
Ioniță de la Clejani, despre Theo Rose, după ce a fost atacată de Irina Rimes. Ce a spus despre muzica lăutărească. Exclusiv

Ioniță de la Clejani sare în apărarea lui Theo Rose, care a și plâns în urma acuzațiilor Irinei Rimes potrivit cărora promovează muzica lăutărească. „Lăutăria este un cuvânt foarte greu. Theo Rose are voce, poate cânta orice, a primit acest dar de la Dumnezeu!”, a declarat celebrul lăutar pentru Playtech Știri.

În interviul acordat în exclusivitate pentru Playtech Știri, Ioniță de la Clejani a vorbit și despre recenta colaborare în cinematografie cu bunul său prieten, Johnny Depp. Care e legătura cu ”Pirații din Caraibe”.

Cu ce a supărat-o Irina Rimes pe Theo Rose

Irina Rimes a pus-o la zid, metaforic vorbind, pe Theo Rose, colega ei de la Vocea României 2023, după ce iubita lui Anghel Damian a încurajat o concurentă să cânte orice gen muzical. ”Adică, ce? Vrei s-o duci în lăutărie?”, a sunat întrebarea Irinei Rimes, la care Theo Rose i-a dat replică:

”Nu. Asta ai înțeles tu din lumea mea? Mă atacă acum, pentru că cu asta o să mă atace… că n-avem ce să facem. Asta e crucea noastră. Și eu îmi doresc numai scene mari. Dar procesul meu a fost ăsta… a trebuit să trec pe acolo!”.

Theo Rose a plâns după acest moment tensionat, semn că au îndurerat-o foarte tare afirmațiile Irinei Rimes, care pare că nu pune mare preț pe muzica lăutărească.

Ioniță de la Clejani: ”Lăutăria e cuvânt greu”

Afectat de faptul că Theo Rose a fost luată la rost de Irina Rimes, celebrul lăutar Ioniță de la Clejani i-a sărit în apărare. Ce mesaj i-a transmis artistul Irinei Rimes, prin intermediul Playtech Știri:

”E greu să vorbești despre muzica lăutarească. Lăutăria este un cuvânt greu. Nu sunt de acord că a cânta muzică lăutărească este ușor. Dimpotrivă, este foarte greu să reproduci alte melisme, specifice muzicii lăutărești.

Theo Rose este o solistă foarte bună. Are de toate, poate cânta orice gen muzical, inclusiv muzică lăutărească. Vocea o ai sau nu o ai de la Dumnezeu. Ei i-a dat Dumnezeu o voce foarte bună. În plus, Theo Rose are mult bun-simț, este profesionistă.

Am avut ocazia să o cunosc la spectacolul nostru de la Sala Palatului, unde a cântat în duet cu Viorica, soția mea. Eu n-am vrut să o chem și la repetiții, la probele de sunet, pentru că era însărcinată, am zis să nu o obosesc. Dar ea mi-a zis că vine.

Irina Rimes vorbește despre muzica lăutărească cu o anume conotație, ca și cum ar fi ușor de făcut. Ei bine, nu este la îndemâna oricui. Nu are acest drept Irina Rimes să claseze muzica lăutărească. Există titani ai acestui gen muzical”.

Citește și: Gheorghe Turda intervine în scandalul momentului: ”Vocea lui Theo Rose e incomparabil mai bună decât cea a Irinei Rimes. Pe ea au băgat-o în jurii ca să se afirme!” EXCLUSIV

Viorica și Ioniță de la Clejani joacă în noul film al bunului lor prieten Johnny Depp

Ioniță și Viorica de la Clejani sunt tare fericiți că fac parte din distribuția filmului ”Modi”, despre viața pictorului Amedeo Modigliani, regizat de bunul lor prieten Johnny Depp, în care joacă și genialul Al Pacino:

”Ieri dimineață am revenit de la Paris, unde au avut loc filmările cu bunul nostru prieten Johnny Depp. Interpretăm o scenetă muzicală, care se petrece în 1916. Eu și Viorica, soția mea, cântăm într-un bar din Paris pentru Modi și prietenii lui.

Costumele au fost realizate de marea Penny Rose, cea care a gândit și costumele pentru celebra serie ”Pirații din Caraibe”, cu Johnny Depp, în rolul principal. ”Modi” e un film foarte interesant, despre viața pictorului Amedeo Modigliani.

Ne-a făcut plăcere să lucrăm din nou cu Johnny Depp, la peste 20 de ani de când ne-am cunoscut pe platourile de filmare la ”Omul care a plâns””, ne-a mai spus Ioniță de la Clejani, exclusiv pentru Playtech Știri.

Citește și: Theo Rose a explicat de ce a plâns la Vocea României. Ce spune de Irina Rimes: „S-au adunat frustrări”

Clejanii au agenda plină de spectacole. Vineri, 13 octombrie 2023, vor susține un recital la Berăria H, iar pe 28 octombrie 2023 sunt așteptați la Cotlea, la un important eveniment muzical. Au în plan și un grandios spectacol, la Sala Palatului din București.

Parteneri
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
EVZ.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
BANII românilor sunt VERIFICAŢI. Guvernul a dat ordin. Au început confiscările
Capital.ro
Românii care ar putea ieși la pensie mai devreme și după 1 septembrie 2024. Legea ar urma să se schimbe
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro