Ionel Ganea, făcut praf de fosta soție! Ce cuvinte grele i-a aruncat acum

Ionel Ganea, făcut praf de fosta soție! Ce cuvinte grele i-a aruncat acum
Ionel Ganea, făcut praf de fosta soție! Ce cuvinte grele i-a aruncat acum

Dana Iaru, fosta soție a lui Ionel Ganea, în vârstă de 46 de ani, a reacționat după declarațiile făcute de acesta îm cadrul emisiunii GSP Live. Astfel, fostul internațional român spunea că ”nu mă deranjează cu nimic ce spune fosta soție, îmi face reclamă gratis” și a dezvăluit faptul că ”nu i-am interzis niciodată nimic, a avut libertate tot timpul”.

Cum răspunde Dana Iaru, fosta soție a lui Ionel Ganea

Dana a răspuns și ea, trimițând un mesaj paginii de Facebook a Gazeta Sporturilor.

„Îmi cer scuze pentru că intervin. Am văzut declarațiile domului Ganea și pot să vă spun că m-au deranjat foarte tare declarațiile făcute despre copilul meu. Acest ex este un narcisist maxim. Atunci când vede că cineva este fericit și liniștit el trebuie să tulbure acest sentimente. Trebuie să respecte cel mai sacru dar, familia care i-a rămas.

Dacă într-adevăr își iubește copiii ar trebui să îi lase în pace, să nu mai facă absolut nicio declarație despre ei, să își vadă de treburile și distracțiile lui pentru că astea îl fac fericit. Menționez că nu mai are niciun fel de legătură cu copiii mei: nici cu Ioana, nici cu George, dar se pare că nu îl interesează acest aspect. Sper ca declarațiile lui să nu fie luate în seamă și să nu îi afecteze cariera lui George…”, a transmis Dana Iaru.

Ionel Ganea, făcut praf de fosta soție! Ce cuvinte grele i-a aruncat acum

Ionel și Dana au împreună doi copii

Ionel și Dana au împreună doi copii, pe Ioana și pe George, cel din urmă fiind fotbalist la Viitorul, iar divorțul dintre cei doi a fost definitivat la finalul anului trecut.

„Au fost momente tensionate între mine și ea. Nu pot să neg. Viața nu e roz, așa cum pare la fiecare. Nu a fost totul perfect”, spunea Ionel Ganea.

Ioan Viorel Ganea s-a născut la data 10 august 1973 în Făgăraș. Acesta este un fost fotbalist român, în prezent antrenor la ACS Poli Timișoara. A jucat în echipa națională de fotbal a României, alături de care a participat la EURO 2000.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI