Fosta soție a lui Ionel Ganea, reacție șocantă. Vrea să îl vadă pe fotbalist în pușcărie

Fosta soție a lui Ionel Ganea a declarat că „golanii“ ar trebui să meargă la mititica. Deși femeia a tot repetat că nu mai vrea să aibă vreo legătură cu celebrul fotbalist din „Generația de aur“, se parte că „focul“ dintre cei doi nu se stinge ușor. Aceștia au ajuns la divorț anul trecut, după un mariaj de mai bine de 24 de ani. Declarația care te va lăsa fără cuvinte, în paragrafele următoare.

Dana îl vrea la pușcărie pe Ionel Ganea

Dana Iaru, fosta parteneră a lui Ionel Ganea, lansează acuzații grave la adresa bărbatului cu care și-a trăit 24 de ani din viață. După divorț, femeia i-a cerut sportivului o despăgubire de 45.000 de lei, dar și o pensie de 5.000 de lei, cereri care i-au fost respinse de magistrați la finele anului trecut.

Fosta soție a celebrului fotbalist susține că a ajuns să trăiască cu teamă din cauza faptului că este, în continuare, agasată verbal de acesta, și este de părere că oamenii ca el, care lovesc femeile, ar trebui să fi închiși și nu în libertate. Pe de altă parte, femeia declară că s-a lăsat păgubașă întrucât doar cei cu influență și notorietate au câștig de cauză în zilele noastre.

„Magistrații judecă doar ce vor ei. M-am convins! Dacă ai influență și ești persoană publică, totul este în favoarea ta. Deja m-am obișnuit și cred că am luptat în zadar… bani cheltuiți și nervi întinși la maximum. Golanii care lovesc femei merită la pușcărie. Sunt în continuare agresată verbal, dar acesta este stilul lui și doar așa știe să se exprime“, a mărturisit Dana Iaru, potrivit cancan.ro.

„Îmi este rușine că este tatăl copiilor mei“

Dana și Ionel Ganea au împreună doi copii: Ioana și George, care, în prezent, sunt majori. Lanțul de iubire dintre cei doi s-a rupt de mai multe ori (au fost aproape de separare și în 2010 și 2017), iar acum nici nu se mai pune problema de împăcare, mai ales după ce în 2019 au ales calea divorțului.

Fosta soție a lui Ionel Ganea l-a făcut praf pe celebrul fotbalist din „Generația de aur“
Fosta soție a lui Ionel Ganea l-a făcut praf pe celebrul fotbalist din „Generația de aur“

„Important este că sunt liberă, sănătoasă și copiii sunt alături de mine. Restul, ce o vrea Dumnezeu! Într-adevăr sunt dezamăgită de verdict. Nu voi face apel, nu îmi mai pierd vremea și nervii. Se vede clar influența lui. Nu pot concepe ca un judecător să respingă atribuirea casei până la partaj în contextul în care deținem trei case. Dar asta este! Să le folosescă domnul Ganea cu plăcere.

Pot spune că îmi este rușine că este tatăl copiilor mei. Se poate vedea clar ce respect a avut față de familia lui. Dar, una peste alta, sunt mândră, bucuroasă și fericită că am avut curajul să merg până la capăt“, a concluzionat fosta soție a fotbalistului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI