Ionel Dancilescu, out de la Dinamo! Cine îi ia locul ca director sportiv al clubului

Ionel Dănciulescu a fost dat afară de la Dinamo

Clubul Dinamo București a fost cumpărat de un grup de investitori spanioli, dar bucuria a fost de scurtă durată pentru Ionel Dănciulescu, directorul sortiv al clubului. Imediat după parafarea vânzării, spaniolii au renunțat la serviciile lui Ionel Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu a fost dat afară de la Dinamo

Funcția ocupată de Ionel Dănciulescu va fi ocupată de spaniolul Rufo Collado, care s-a şi instalat în locul legendei dinamoviste. Și spaniolul este un fost fotbalist.

Într-un anunţ postat de site-ul oficial, gruparea din Ştefan cel Mare anunţă despărţirea de fostul atacant. „Clubul nostru şi Ionel Dănciulescu au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale. Dinamo Bucureşti apreciază profesionalismul lui Ionel Dănciulescu şi îi mulţumeşte public, pe această cale, pentru întreaga activitate. Respect, Ionel Dănciulescu! Mult succes în carieră!”, a fost mesajul clubului.

Ionel Dănciulescu a fost dat afară de la Dinamo
Ionel Dănciulescu a fost dat afară de la Dinamo

Ionel Dănciulescu, schimbat în fincție cu spaniolul Rufo Collado Fernandez

La puţin timp după oficializarea întreruperii colaborării dintre Dinamo și Ionel Dănciulescu, aceeaşi sursă a anunţat şi noul director sportiv al clubului, spaniolul Rufo Collado Fernandez. Fost fotbalist, Fernandez, în vârstă de 46 de ani, va fi responsabil şi va avea puteri depline în ceea ce priveşte partea sportivă.

„Cu o mare experienţă în fotbal, ca fost jucător profesionist la diferite echipe din Spania, Rufo Collado şi-a dezvoltat cariera în ultimii ani la clubul Granada CF. Profesor de educaţie fizică şi sport, noul director sportiv al dinamoviştilor a terminat cursurile de antrenorat, fiind absolvent de management sportiv în Spania”, se mai arată în prezentarea făcută spaniolului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI