Ce a anunțat Poliția Română în cazul lui Ionel Dănciulescu. Prima reacție oficială

Ce a anunțat Poliția Română în cazul lui Ionel Dănciulescu. Prima reacție oficială
Prima reacție a Poliției Române în cazul lui Ionel Dănciulescu

Clipe grele pentru Ionel Dănciulescu, după ce a fost prins băut la volan. Ce au anunțat autoritățile despre cazul directorului sportiv de la Dinamo?

Anunț Poliția Română. Prima reacție în cazul lui Ionel Dănciulescu

Ionel Dănciulescu s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins beat la volan. Directorul sportiv de la Dinamo a fost oprit joi, 11 iunie, de către polițiști în jurul miezului nopții. Totul s-a întâmplat pe Bulevardul Magheru din Capitală. Brigada Rutieră a Poliției Capitalei a confirmat informația și a oferit și alte detalii. „La data de 11.06.2020, în jurul orei 23.10, agenții de poliție au oprit pentru control un autovehicul care circula pe Bd. Magheru dinspre Piața Romană. A fost identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 43 ani, care emana halenă alcoolică”, a transmis Brigada Rutieră a Poliției Capitalei.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotestul care a indicat 0.79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se recolta mostre biologice. În spațiul public a apărut informația conform căreia Dănciulescu ar fi refuzat inițial testarea cu etilotestul, iar mai mult decât atât…ar fi continuat să bea în timpul interogării.

Reacția autorităților în cazul lui Ionel Dănciulescu
Reacția autorităților în cazul lui Ionel Dănciulescu

„Nu este corectă informația”

Amintim că în urmă cu 18 ani Ionel Dănciulescu a mai avut un incident în trafic. Acesta abia plecase de la un meci cu Farul Constanța, loc unde s-au încins spiritele, fiind înjurat în repetate rânduri de fani. Fostul atacant a plonjat cu mașina în râul din Dâmbovița, dar a scăpat ca prin urechile acului fără să fie rănit.

Directorul sportiv de la Dinamo a fost contactat de către jurnaliștii de la GSP pentru mai multe detalii despre acest eveniment, însă bărbatul a susținut doar că „nu este corectă informația.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI