18 iul. 2021 | 09:05

Ion Țiriac susține că e sabotat. Marele miliardar al României a pornit un scandal uriaș

Sport
Ion Țiriac susține că e sabotat. Marele miliardar al României a pornit un scandal uriaș
Ion Tirianc sustine ca e sabotat

ne deIon Țiriac tună și fulgeră în mediul online. Președintele Federației Române de Tenis este determinat să dea în judecată ATP, pe care-i acuză că i-ar fi pus bețe în roate în anul 2021. Despre ce este vorba, de fapt, și care sunt acuzațiile pe care fostul tenismen le-a adus.

Ion Țirianc susține că e sabotat

Unul dintre cei mai mari miliardari ai României este pus pe fapte și cere să i se facă dreptate. Ion Țiriac a dat în judecată ATP, iar motivul este incredibil.

Președintele Federației Române de Tenis este de părere că turneului de Masters 100 de la Madrid, care se află sub patronajul afaceristului, este unul dintre cele mai importante din circuit, la bătaie cu Indian Wells și de o importanță majoră imediată după cele patru turnee de Grand Slam.

Ion Țiriac este nemulțumit de faptul că, anul acesta, competiția pe zgură de la Madrid a început pe 30 aprilie, nu la începutul lunii mai, așa cum era programat de obicei.

Afaceristul român îi acuză pe oficialii de la ATP de faptul că foarte mulți jucători profesioniști de tenis nu au participat la turneul patronat de Țiriac deoarece în același interval se desfășurau turneele de la Munchen și Estoril.

„Suntem la curent cu procesul intentat la tribunalul din Delaware. În același timp, suntem dezamăgiți că un membru important al familie ATP a decis să facă acest pas. Credem că procesul nu are nicio bază legală și ne vom apăra în consecință”, a declarat un reprezentant al ATP, conform gsp.ro

Madrid Open este una dintre cele mai mari reușite ale lui Ion Țiriac. Turneul patronat de celebrul miliardar român reuneşte, timp de 10 zile, un turneu feminin de categorie Premier Mandatory şi unul masculin de Masters 1000.

La început, competiția presupunea un turneu indoor, pe suprafață rapidă, disputat în Madrid Arena, cu o capacitate de 12.000 de locuri. Tocmai poziţionarea în calendar a determinat schimbarea drastică ce avea să urmeze începând din 2009.

Cum l-a dat de gol Ion Țiriac pe Ilie Năstase

Prietenia trainică dintre cele două mari glorii ale tenisului românesc durează de mai bine de cinci decenii. Ion Țiriac l-a dat de gol pe Ilie Năstase și le-a spus tuturor care este secretul său cel mai mare și cum a strâns averea pe care o are astăzi.

Tatăl lui Ion Ion Țiriac a vorbit despre calitățile prietenului său bun, glumind că acestea sunt inexistente:

„Nu are (n.r. calități). Pot să vin luna viitoare? Trebuie să mă gândesc foarte mult. Cea mai mare calitate: este cel mai inteligent om pe care l-am întâlnit în viața mea.

Nu a lucrat o zi în viața lui, uite cum trăiește.”, a declarat Ion Țiriac despre Ilie Năstase la Vorbește lumea, acum câteva zile.

Parteneri
E mare sărbatoare azi. Ce obișnuiesc creștinii să facă pe 11 octombrie. Tradiții și obiceiuri
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Fanii lui Kate Middleton pot răsufla ușurați. Ultimul gest arată că a trecut peste ce era mai greu
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Cutremur în dosarul Caracal. Gheorghe Dincă, otrăvit. Cine a dat ordinul
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro