Ion Țiriac, pus la zid pentru părerea sa despre Covid-19: „Exact prin asta se remarcau naziștii”

Ion Țiriac, pus la zid pentru părerea sa despre Covid-19: „Exact prin asta se remarcau naziștii”
Ion Ţiriac a fost atacat foarte dur de Radu Paraschivescu

Ion Ţiriac a dezaprobat decizia oficialilor de la US Open de a impune numeroase restricţii pentru toţi jucătorii prezenţi la Flushing Meadows. Miliardarul român consideră că jucătorii îşi pierd bucuria de a juca tenis din cauza regimului în care sunt ţinuţi. Opinia lui Ţiriac nu este împărtăşită şi de jurnalistul Radu Paraschivescu. Ba mai mult, l-a taxat pe fostul tenisman şi a precizat că el ar fi cel care se comportă în stilul naziştilor cu jucătoarele sale protejate.

Ion Ţiriac, sprijin pentru Kristina Mladenovic! Ambii au fost taxaţi de Radu Paraschivescu

„‘E curios să te trezeşti închis, aproape ca într-un lagăr nazist, în loc să ai bucuria aia a tenisului’, spune ‘rumânul’ Ion Ţiriac. El o citează pe Kristina Mladenovic, care – zice dumnealui – ar fi declarat că ‘nici în puşcărie sau în lagărele naziste nu era atât de greu’. Exact prin asta se remarcau naziştii: asigurau condiţii pentru tenisul de performanţă, răsplăteau rezultatele cu premii enorme şi le duceau pe jucătoare cu avioane de lux în oraşul unde avea loc turneul”, a scris Radu Paraschivescu pe pagina sa de Facebook.

Kristina Mladenovic a fost cea mai vehementă la adresa organizatorilor din SUA. Asta după ce a fost învinsă incredibil în primul tur de la US Open, de Varvara Gracheva, de la set şi 5-1. Apoi, franţuzoaica a fost exclusă din proba de dublu a competiţiei. Iar Ion Ţiriac s-a raliat la acuzele Kristinei Mladenovic.

„Ce facem noi cu sportul ăsta? Mladenovic a spus, după ce a pierdut la US Open, că nici în pușcărie sau în lagărele naziste nu era atât de greu. Eu știu cum a fost de la mai mulți băieți și fete. Sute și sute de jucători sunt împreună într-un fel sau altul. Stai închis între patru pereți, într-un hotel complet izolat de toată lumea. Poate că această securizare e corectă, dar e curios să te trezești închis, aproape ca într-un lagăr nazist, în loc să ai bucuria aia a tenisului”, a spus Ţiriac pentru GSP.