Ion Țiriac, „lipit” de o afacere dubioasă de milioane de euro. „Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor!”

Ion Țiriac, „lipit” de o afacere dubioasă de milioane de euro. „Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor!”

Ion Țiriac jr a reacționat după ce numele tatălui său a fost folosit, într-o campanie de promovare, de o firmă care se ocupă de criptomonede. Compania respectivă ar fi înșelat mai mulți oameni, iar suma prejudiciului se ridică la aproximativ cinci milioane de euro. Băiatul lui Ion Țiriac oferă o recompensă generoasă, dacă vor fi prinși cei vinovați de această acțiune ilegală.

Ion Țiriac, implicat fără voia lui într-o falsă campanie de promovare. Recompensă generoasă dacă vinovații vor fi prinși

Ion Țiriac este implicat, fără voia lui, într-un scandal uriaș. O firmă care se ocupă de criptomonede și-a promovat afacerile folosindu-se de imaginea fostului jucător de tenis. Ion Țiriac junior a fost cel care a dezvăluit toată povestea. Susține că oamenii au fost păcăliți și că cei care s-au ocupat de această campanie mincinoasă au câștigat cinci milioane de euro. Este gata să dea o mână de ajutor pentru prinderea celor vinovați și oferă, drept recompensă, un apartament.

„Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut în niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă. Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție! Nu știm și nu am auzit de acești oameni care se folosesc de numele și imaginea noastră. Se pare că au clonat și site-ul Capital pentru a vă câștiga încrederea.

Ne dorim că acești infractori să returneze banii oamenilor, iar că să îi putem prinde avem nevoie de voi. Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor! De asemenea, rugăm DNA-ul și celelalte structuri ale statului să se sesizeze și să vină în ajutorul oamenilor păgubiți! Va mulțumim!”, a scris Ion Țiriac Jr pe contul său de Instagram.

Ion Țiriac are o avere de 1,4 miliarde de dolari, conform topului Forbes de anul trecut, iar imperiul său este condus de fiul cel mare: Ion Alexandru. Fostul jucător spunea într-un interviu, cu umor: „Am trei copii oficiali și alți 30 neoficiali. Cred că merită toți să aibă o parte din avere”.

Urmăriți Playtech.ro și pe