Ion Țiriac l-a umilit pe CTP în direct, la TV. Toată România a auzit aceste cuvinte

Ion Țiriac l-a umilit pe CTP în direct, la TV. Toată România a auzit aceste cuvinte
Cristian Tudor Popescu umilit de Ion Țiriac la TV

În urma afirmațiilor făcute de Cristian Tudor Popescu la adresa președintelui Federației Române de Tenis și a campioanei românce de la Wimbledon, Simona Halep, fostul tenismen Ion Țiriac i-a dat o replică dură jurnalistului.

Ion Țiriac l-a umilit pe CTP în direct, la TV

În ultimii ani, jurnalistul Cristian Tudor Popescu discută des meciurile Simonei Halep. Însă, de multe ori declarațiile lui au deranjat. Gazetarul a vorbit și despre relația dintre Ion Țiriac și campioana noastră, despre care spune el că nu-i face bine tenisului Simonei.

”Ar fi bine să nu mai aibă atâta influență asupra ei. Nu cred că relația lui Țiriac cu Simona e în folosul tenisului ei, sper ca prezența lui Cahill să o diminueze”, spunea Cristian Tudor Popescu în urmă cu mai bine de un an.

Ion Țiriac, replică dură la adresa lui Cristian Tudor Popescu

Cum era de așteptat, afirmațiile lui CTP nu au fost trecute cu vederea de fostul tenismen. Fiind vizat direct, Ion Țiriac i-a dat o replică dură jurnalistului. Toate acestea se întâmplau într-un moment în care Simona Halep era pe val, după ce triumfase la Wimbledon.

Probabil are dreptate domnul Cristian Tudor Popescu. Nu știam că e specialist și în tenis. A câștigat Wimbledonul? Să fie sănătos domnul Popescu. Ce pot să vă spun e că eu am o relație cu Simona Halep, care nu e cea mai normală.

Nu e cea mai normală, pentru că e aceeași relație pe care am avut-o cu toată lumea, și cu Becker (n.r. – Boris Becker), și cu toți… Nefiind dependent de un jucător, chiar dacă aș oficial ceva cu Halep, antrenorul ei, managerul ei sau altceva, ar fi aceeași situație cu mine. Nu sunt dependent de treaba asta. La tenis, nu poți să ai antrenor, nici manager și nici altceva”, a spus Ion Țiriac, în emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”.

Ion Țiriac îl apreciază pe Cristian Tudor Popescu

Totodată, președintele Federației Române de Tenis i-a transmis un mesaj clar lui Cristian Tudor Popescu. Ion Țiriac susține că îl apreciază foarte mult pe jurnalist.

”Simona Halep ne-a făcut un cadou extraordinar, care e mai prețios decât o medalie olimpică. Îi transmit domnului Cristian Tudor Popescu, pe care eu îl apreciez foarte mult, să stea liniștit, pentru că suntem atât de departe de Halep, încât el nici nu-și poate închipui”, a mai adăugat Ion Țiriac, potrivit Playsport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI