Cristian Tudor Popescu, reacție explozivă în direct. Pe cine a dat dracu

Cristian Tudor Popescu, reacție explozivă în direct. Pe cine a dat dracu
Cristian Tudor Popescu, reacție explozivă în direct. Pe cine a dat dracu Sursă foto: Inquam Photos/Bogdan Ioan Buda

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a avut o reacție neașteptată față de cetățenii care nu cred în noul coronavirus, deși sunt bolnavi. Potrivit acestuia, astfel de pacienți sunt cei care cer externarea și transmit infecția mai departe, în comunitate.

Cristian Tudor Popescu explodează în direct

Chiar dacă de multe ori evită să jignească, jurnalistul are limitele lui. În contextul în care România are tot mai multe cazuri de COVID-19, CTP îi judecă aspru pe cetățenii care nu au respectat legea și nu au rămas internați în spital atunci când au fost testați pozitiv. Acesta simte că „îți vine să-i dai dracului” atunci când îi vezi cât de inconștienți sunt.

Pe de altă parte, jurnalistul a adus cuvinte de laudă medicilor, care sunt nevoiți să gestioneze această situație revoltătoare cu calm și înțelegere față de orice tip de pacient, fie el și răuvoitor.

Îţi vine să-i dai dracului pe ăstia care cer externarea din spital. Păi, n-ai vrut tu să pleci, că te torturăm aici? Te scapă avocata poporului… La un moment dat îţi vine să-i dai dracului, să-ţi iei câmpii. Medicii nu au voie să facă asta, trebuie să strângă din dinţi, să-i trateze chiar şi pe indivizii care îi jignesc, care chiar îşi bat joc, cărora nu le pasă nici de ei nici de alţii“, a susținut gazetarul, la Digi24.

Cristian Tudor Popescu, declarații impresionante despre Andreea Esca

Multă lume știe că Tudor Popescu este un critic dur la adresa multor persoane publice, dar în urmă cu două zile a dovedit contrariul. Acesta a vorbit despre interviul Andreei Esca în care știrista a povestit despre chinul pe care l-a trait după ce a aflat că este infectată cu noul coronavirus.

Gazetarul consideră că prin tot ce a povestit și modul în care a făcut-o, Andreea Esca a salvat mai multe persoane, ridicând un mare semn de alarmă în jurul oamenilor.

O cunosc pe Andreea Esca de mai bine de 20 de ani. Am fost cablat cu ea în nenumărate emisiuni, nu mai știu de câte ori, dar n-am văzut-o niciodată așa cum am văzut-o în această seară. Ea este o profesionistă a știrilor, a meseriei, care frizează mereu perfecțiunea.

Acum n-a mai fost profesionistă, a fost amatoare, în sensul profund a rădăcinii acestui cuvând, și anume acela de a iubi. Cred că Andreea Esca a salvat în această seară, fără să fie medic și fără să fie preot, cred că a salvat niște vieți și niște suflete, prin ceea ce a spus și cum a spus”, a spus gazetarul la Digi 24.