Ion Țiriac, umilit de soțul Serenei Williams. Toată planeta a văzut cât de urât l-a atacat

Ion Țiriac, umilit de soțul Serenei Williams. Toată planeta a văzut cât de urât l-a atacat
Ion Țiriac în război cu Serena Williams

Ion Tiriac, în vârstă de 81 de ani, a criticat-o dur pe Serena Williams. Totul s-a derulat într-un interviu la televiziunea românească. Milionarul român i-ar fi cerut spotivei americance să arate „decență”. Declarațiile milionarului au avut ecou și peste ocean. Reacțiile din partea soțului americancei au fost unele dintre cele mai dure.

Ion Țiriac în război cu Serena Williams

Într-un inteviu acordat postului național de televiziune, cu ceva vreme în urmă, Ion Țiriac a fost întrebat, în afară de cum vede tenisul mondial, și despre Serena Williams. Sportiva a ținut titlurile ziarelor sportive de-a lungul anilor prin prestațiile sale în turneele de Grand Slam, dar și prin locul unu în topul WTA. În interviul cu pricina, Ion Țiriac declara despre sportivă:

”La această vârstă și greutatea pe care o are acum, nu se mișcă la fel de ușor ca în urmă cu 15 ani. Serena a fost un jucător senzațional. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere. ”, declara Ion Tiriac.

Declarațiile fostului mare tensiman român au fost preluate, recent, de presa de peste ocean. Nimeni nu se aștepta la reacțiile ce aveau să urmeze din partea soțului Serenei, Alexis Ohanian. În trei postări, una după alta, pe Tweeter, Alexis Ohanian a pornit o tiradă de acuze de rasism la adresa lui Ion Țiriac, declarând:

„Pot să spun că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac”,

„A trebuit să caut pe Google… se pare că fata mea de trei ani ani are mai multe victorii de Grand Slam decât acest clovn”,

„2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea.”, a scris Alexis Ohanian pe Tweeter.

Se pare că și fanii sportivei de peste ocean au criticat decalrațiile  lui Tiriac. Un utilizator Twitter „Loy Rab” l-a numit pe Ion Țiriac „persoană dezgustătoare”.

”Dacă nici ceea ce spune domnul Ţiriac despre tenis nu mai contează”

Afirmațiile lui Ion Țiriac au aprins pasiuni dure, în America, iar presa nu mai contenește să scrie despre acest lucru. În apărarea acestuia a ieșit în față și Ilie Năstase, un alt mare sportiv de renume mondial. Acesta, recent, declara pe marginea scandalului iscat între Ion Țiriac și Serena Williams:

”Dacă nici ceea ce spune domnul Ion Țiriac despre tenis nu mai contează, înseamnă că am luat-o razna cu toţii. Serena până la urmă se poate retrage când vrea ea, este strict problema ei.

Dar eu cred că Ion Țiriac cam are mare dreptate. Şi în ultima vreme, cam multă lume susţine că Serena ar trebui să se retragă. Legat de această postare a soţului ei, nu mi se pare normală. De fapt cred că ei au o problemă cu românii, altfel nu-mi explic”, a spus Ilie Năstase pentru TelekomSport.

Williams răspunde în fața criticilor milionarului român

Ion Țiriac a mai avut altercații, în trecut, cu Williams. Serena i-a răspuns lui Ion Țiriac, în 2018, pentru comentariile sale asupra greutății sportivei, cu 23 de titluri de Grand Slam. „Întotdeauna spun că oamenii au dreptul la opinia lor”, declara atunci Williams.

”În mod clar, tenisul feminin are mai mult decât mine. Mai sunt multe, dar voi avea cuvinte cu el, credeți-mă, voi avea cuvinte cu el. Este un comentariu ignorant și este un comentariu sexist și poate este un om ignorant.”, a mai spus Serena Williams.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI