04 ian. 2021 | 17:15

Ion Țiriac, desființat de soțul Serenei Williams. Ce a spus chiar acum, după declarațiile românului

Știri generale
Ion Țiriac, desființat de soțul Serenei Williams. Ce a spus chiar acum, după declarațiile românului
Soțul Serenei Williams l-a desființat pe Ion Țiriac

Soțul jucătoarei de tenis Serena Williams a reacționat dur după declarațiile făcute de Ion Țiriac. Ce spune Alexis Ohanian despre omul de afaceri.

Ion Țiriac, desființat de soțul Serenei Williams

Alexis Ohanian, soțul celebrei jucătoare de tenis a avut o reacție acidă după ce fostul tenismen Ion Țiriac a declarat că Serena Williams ar trebui să se retragă.

„Cu siguranță putem să spunem că nimeni nu dă doi bani pe ceea ce gândește Țiriac”, a scris Alexis Ohanian pe pagina sa de Twitter.

Alexis Ohanian, în vârstă de 37 de ani, este patronul Reddit, având o avere estimată la 70 de milioane de dolari. El s-a căsătorit cu Serena Williams în anul 2017, an în care cei doi au devenit și părinți.

”La vârsta asta și la greutatea pe care o are acuma, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a declarat Ion Țiriac în emisiunea ”Rețeaua de Idoli” de la TVR.

Ilie Năstase, despre cât de sărac a fost Ion Țiriac

La emisiunea ”Rețeaua de idoli” Ilie Năstase a povestit despre începuturile lui în tenis, alături de Ion Țiriac. Fostul mare tenismen a depănat amintiri cu amicul său și a făcut o declarație memorabilă despre acesta din naționala de Cupa Davis.

”Țiriac spune mereu: ‘Ilie a dormit mai mult cu mine decât cu toate cele cinci neveste’. Noi am plecat de la zero! Ne luam conserve cu noi la turnee ca să ne putem hrăni, am dormit și pe plajă în Italia. Am luat-o de jos de tot. Și ca să ajungi să ai avioanele tale private, să mai și pilotezi, când ție îți era frică…

Țin minte că mergeam cu el în SUA și spunea să îl țin de mână în avion, îi era frică. Și acum, la 81 de ani, să ajungi să pilotezi un avion privat, e ceva incredibil”, a povestit Ilie Năstase.

Ion Țiriac a înregistrat afaceri de peste 1,4 miliarde de euro în 2019

Ion Țiriac s-a ocupat de vânzarea mașinilor Mercedes în România de la începutul anilor 90. Iar producătorul german a avut o ascensiune fulminantă în România. De la 17 mașini vândute în 1990, la 8.000 de mașini pe an, câte se vând în prezent. Țiriac Holdings, grupul care reunește toate afacerile fostului tenismen, din auto, bănci, asigurări și imobiliare, a înregistrat anul trecut afaceri de peste 1,4 miliarde de euro.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚUL POȘTEI Române
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro