Ion Țiriac, desființat de soțul Serenei Williams. Ce a spus chiar acum, după declarațiile românului

Ion Țiriac, desființat de soțul Serenei Williams. Ce a spus chiar acum, după declarațiile românului
Soțul Serenei Williams l-a desființat pe Ion Țiriac

Soțul jucătoarei de tenis Serena Williams a reacționat dur după declarațiile făcute de Ion Țiriac. Ce spune Alexis Ohanian despre omul de afaceri.

Ion Țiriac, desființat de soțul Serenei Williams

Alexis Ohanian, soțul celebrei jucătoare de tenis a avut o reacție acidă după ce fostul tenismen Ion Țiriac a declarat că Serena Williams ar trebui să se retragă.

„Cu siguranță putem să spunem că nimeni nu dă doi bani pe ceea ce gândește Țiriac”, a scris Alexis Ohanian pe pagina sa de Twitter.

Alexis Ohanian, în vârstă de 37 de ani, este patronul Reddit, având o avere estimată la 70 de milioane de dolari. El s-a căsătorit cu Serena Williams în anul 2017, an în care cei doi au devenit și părinți.

”La vârsta asta și la greutatea pe care o are acuma, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a declarat Ion Țiriac în emisiunea ”Rețeaua de Idoli” de la TVR.

Ilie Năstase, despre cât de sărac a fost Ion Țiriac

La emisiunea ”Rețeaua de idoli” Ilie Năstase a povestit despre începuturile lui în tenis, alături de Ion Țiriac. Fostul mare tenismen a depănat amintiri cu amicul său și a făcut o declarație memorabilă despre acesta din naționala de Cupa Davis.

”Țiriac spune mereu: ‘Ilie a dormit mai mult cu mine decât cu toate cele cinci neveste’. Noi am plecat de la zero! Ne luam conserve cu noi la turnee ca să ne putem hrăni, am dormit și pe plajă în Italia. Am luat-o de jos de tot. Și ca să ajungi să ai avioanele tale private, să mai și pilotezi, când ție îți era frică…

Țin minte că mergeam cu el în SUA și spunea să îl țin de mână în avion, îi era frică. Și acum, la 81 de ani, să ajungi să pilotezi un avion privat, e ceva incredibil”, a povestit Ilie Năstase.

Ion Țiriac a înregistrat afaceri de peste 1,4 miliarde de euro în 2019

Ion Țiriac s-a ocupat de vânzarea mașinilor Mercedes în România de la începutul anilor 90. Iar producătorul german a avut o ascensiune fulminantă în România. De la 17 mașini vândute în 1990, la 8.000 de mașini pe an, câte se vând în prezent. Țiriac Holdings, grupul care reunește toate afacerile fostului tenismen, din auto, bănci, asigurări și imobiliare, a înregistrat anul trecut afaceri de peste 1,4 miliarde de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI