Ion Țiriac, cadou pentru Sorana Cîrstea după titlul de la Istanbul. Decizia miliardarului român

Ion Țiriac, cadou pentru Sorana Cîrstea după titlul de la Istanbul. Decizia miliardarului român

Sorana Cîrstea a reușit să obțină cel de-al doilea titlu WTA, la Istanbul, după ce câștigat în fața adversarei sale Elise Mertens.

Ion Țiriac, cadou pentru Sorana Cîrstea după titlul de la Istanbul

Ea a primit din partea organizatorilor turneului WTA 1000 de la Madrid, patronat de Ion Țiriac, un cadou. Sportiva a obținut un wild-card de la organizatorii competiției de la Madrid și se va afla pe tabloul principal.

În același turneu va participa și Simona Halep și va avea loc în perioada 29 aprilie 8 mai. În plus, la turneul de la Madrid vor putea participa și spectatori, în limita a 40% din capacitate.

Sorana Cîrstea le-a aliminat pe Kateryna Kozlova, Anastasia Potapova, Fiona Ferro, Marta Kostyuk și Elise Mertens.

Ea a urcat nouă poziții în topul WTA, unde ocupă acum poziția 58. Pentru turneul din Turcia ea a câștigat 29.000 de euro.  În plus, după ce a bătut-o pe Elise Martens, Sorana Cîrstea a pus mâna pe telefon și și-a sunat iubitul, Ion Țiriac Jr.

Sorana Cristea: „Nu mă așteptam! Sper că mă voi întoarce să apăr titlul”

Sportiva a fost surprinsă în timp ce vorbea cu iubitul ei, iar microfoanele au reușit să capteze și câteva fraze. „Da, iubitule. Așa e”, se aude Sorana Cîrstea.

Sorana și Ion Țiriac Jr sunt logodiți. Din păcate, sportiva nu a putut fi susținută de iubitul ei din tribune. Turneul din Istanbul este cel mai de succes al Soranei în toată cariera ei. Ea nu a pierdut niciun set și a fost felicitată de Adrian Cruciat, antrenorul ei.

Turneul de la Istanbul a fost al doilea titlu WTA pe care Sorana Cîrstea l-a câștigat. Ea a mai disputat și alte trei finale: Tashkent 2019, Toronto 2013 și Budapesta 2007.

”Vreau să mulțumesc echipei mele, că au rămas alături de mine zilnic, chiar dacă nu sunt o persoană cu care se lucrează ușor. Vreau să o felicit și pe Elise, felicitări pentru tot, ai o carieră extraordinară.

Sunt foarte fericită pentru câștigarea acestui trofeu. Sincer, nu mă așteptam, așa că sunt de două ori mai fericită. Mulțumesc, de asemenea, organizatorilor. Sper că mă voi întoarce să apăr titlul”, a spus Sorana Cîrstea după turneul de la Istanbul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI