Ion Țiriac a răbufnit: ”În era comunistă, era mai bine cu sportul și învățământul!” Cum vrea să ia măsuri

Ion Țiriac a răbufnit! Vrea măsuri în privința învățământului și sportului din România

Ion Țiriac a răbufnit! Președintele Federației Române de Tenis a susținut, în cadrul zilei de marți, la o conferință din Cluj-Napoca, faptul că ar schimba multe în privința învățământului și sportului din România. Ce măsuri ar vrea fostul sportiv să se ia pentru ca țara să crească altfel oamenii din ea?

Ion Țiriac nu mai suportă situația din România!

Președintele Federației Române de Tenis a susținut, în cadrul unei conferințe din Cluj-Napoca, marți, că dacă ar fi ministrul Sportului s-ar urca cu picioarele pe masă în ședința de Guvern și ar cere 1% din PIB pentru sport, conform mediafax.ro.

Țiriac a spus și că în era comunistă lucrurile stăteau cu mult mai bine în privința sportului și a învățământului, chiar dacă erau alături și restricții îngrozitoare. Afaceristul și-a exprimat îngrijorarea cu privire la inima României, tineretul. Amintim că bugetul Ministerului Tineretului și Sportului este de doar 0.048% din PIB.Toată lumea plânge dar își dă cineva seama, dacă nu sunt toți handicapați, ce se întâmplă cu tineretul?”

Ion Țiriac a răbufnit! Mesaj îngrijorător cu privire la învățământul și sportul din România
Ion Țiriac a răbufnit! Mesaj îngrijorător cu privire la învățământul și sportul din România

„Cu ăștia suntem, cu ăștia defilăm”

„Sportul este o treabă care te lipsește de medicamente, e pentru sănătate. Dar cu cine se poate vorbi, unde se poate vorbi? Gândiți-vă ce se întâmplă după Halep, intrăm în Sahara exact cum am intrat cu celelalte sporturi. Tu trebuie să semeni ca să poți să culegi, noi nu am semănat nimic de 30 de ani. (…) Suntem normali la cap? (…) Pentru mine, Viktor Orban este un erou pentru că a zis că sportul este prioritatea numărul unu în Ungaria. (…) Dacă mâine dimineață eu aș fi ministrul Sportului în prima ședință de Guvern m-aș urca pe masă și le-aș spune dacă nu le e rușine cu 0,048% și nu m-aș da jos de pe masă până nu aș obține 1 %, dacă nu să-și facă ei treaba. Cu ăștia suntem, cu ăștia defilăm”
Ion Țiriac

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI