Ion Țiriac a deschis azi un nou proiect grandios: ‘Am fost la Guvern mai des decât ministrul Sportului’

Ion Țiriac a deschis azi un nou proiect grandios: ‘Am fost la Guvern mai des decât ministrul Sportului’
Ion Țiriac face investiții în educație

Celebrul milionar Ion Țiriac a reușit în ultimii ani să facă investiții în diferite domenii de activitate. Fiecare investiție i-a adus și profituri pe măsură, asta certificând flerul său pentru afaceri. Cea mai recentă investiție vine într-un domeniu interesant, al educației. Despre noul proiect Țiriac spune că este un concept unic în România.

Ion Țiriac face investiții în educație

Deși surprinzător, demersul milionarului nu este primul de acest fel. De altfel de foarte multe ori Ion Țiriac a vorbit despre investițiile în educație, fie ale statului, fie private. Așa se face că a decis să investească într-un concept unic în România, după cum declară milionarul, bazat pe sistemul de educație britanic. Conform declarațiilor milionarului, proiectul va fi demarat de la 1 septembrie 2021, și de acest proiect vor beneficia cel puțin 80 de copii de grădiniță.

Proiectul „Best Preschool British Education & Sports Țiriac” va conține ore de educație pentru cei mici, bazat pe un sistem britanic de educație prin sport și nu numai. Complexul va avea ca dotări zone în care cei mici pot practica mini-tenis, mini-fotbal sau mini-baschet. Printre cei implicați în acest proiect se numără și Camelia Potec, fostă înnotătoare de performanță și medaliată cu aur la competițiile de gen.

„Este un concept unic în România, un concept care vine în favoarea și în educația copiilor pentru a duce un stil de viață sănătos. Îmi doresc să îmi țin copilul cât pot, departe de televizor, de telefon, de momentele acestea, să stea în casă pe canapea și să mănânce tot timpul diferite lucruri.

Cred că această locație este ceea ce trebuie pentru a învăța copiii din ziua de astăzi să ducă acest stil de viață sănătos și să li se pară normal că mișcarea face parte din viață și trebuie să facă parte din viață pe tot parcursul vieții.”, a declarat Camelia Potec.

„Am fost la Guvern mai mult decât Ministrul Sporturilor în trei mandate”

Nu se știe care este investiția în acet proiect educațional, dar Ion Țiriac spune că nu se vor rezuma la ceea e s-a făcut până în acest moment. Cum era de așteptat, hățișul birocratic românesc a fost cel care a îngreunat procesul de acreditare și de demarare a proiectului efectiv. De altfel la lansarea oficială a „Best Preschool British Education & Sports Țiriac”, milionarul, mai în glumă mai în serios declara că a fost de mai multe ori la Guvern decât ministrul sporturilor.

„Acest proiect a fost senzațional. Eu, personal, am lucrat luni și luni de zile la el. Am luat anumiți oameni care sunt mai pricepuți ca mine. Nadia, ne-a dat tot ce avea ea acolo la vârsta asta ca să vedem cum facem. S-a făcut un program.

Cred că am fost la Guvern mai mult decât Ministrul Sporturilor în trei mandate să discut atunci cu oamenii care erau răspunzători. Copiii au nevoie să înceapă să facă mișcare, iar obiectivul nostru este ca cei mici să petreacă în fiecare zi cel puțin o ora înăuntru și o oră afară, indiferent de vreme”, a declarat Țiriac.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI