Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de marți, 18 februarie

Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de marți, 18 februarie
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de marți 18 februarie.

Răsturnare extraordinară de situație la “Survivor România” Pentru prima oară, doi “Războinici” au fost trimiși spre eliminare. După o lună de când se afla în jungla dominicană pentru a dovedi că sunt adevărați supraviețuitori, “Războinicii” au pierdut consecutiv două meciuri de eliminare, fiind nevoiți să nominalizeze doi membrii importanți ai echipei.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de marți 18 februarie

Claudia Rostaș și Remus Laurențiu Mihai sunt cei doi războinici care au avut nevoie de votul telespectatorilor pentru a rămâne în competiție. Ambele echipe vor juca, săptămânal, două meciuri de eliminare, iar nominalizările vor fi doar din partea echipei care a pierdut, jocul pentru imunitate individuală fiind anulat.

Claudia Rostaș este prima războinică propusă la eliminare în ediția de sâmbătă, după un meci de infarct în care ambele echipe au dat totul pe traseu pentru a câștiga. “Războinica” a declarat că nu își mai găsește locul în echipa albastră. De-a lungul timpului, tânăra clujeancă a avut numeroase conflicte cu colegii săi.

Concurenți ai emisiunii Survivor România.
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de marți 18 februarie.

„Nu știu dacă aș mai putea ajuta echipa la cum ma simt eu. Nu știu dacă aș mai putea lupta cum am luptat înainte”, a declarat Claudia, înainte de “Start vot”.

Duminică seară “Faimoșii” au venit la fel de motivați la joc, hotărați să trimită acasă un “Războinic”

După un meci încheiat cu scorul de 10 la 5, în favoarea echipei roșii, în tabăra albastră discuțiile despre nominalizare au fost tensionate. Cel propus de către echipaă a fost Remus Laurențiu Mihai, ales adeseori de “Faimoși” pe traseu, ceea ce “Războinicilor” le-a dat de gândit. Veteranul de vârstă al echipei albastre a declarat că respectă votul colegilor săi, însă nu dorește să părăsească “Survivor România”.

„Eu am venit aici să-mi duc această luptă până la capăt. Am toate resursele necesare”, a spus Remus.

https://www.youtube.com/watch?v=lmEcDMT9pQA

Tensiunile au continuat și în echipa roșie, între Grațiela Duban și Elena Ionescu

Cele două și-au aruncat vorbe grele, ceea ce demonstrează că problemele dintre cele două concurente nu au fost surmontate, în ciuda a două meciuri consecutive, cu miză dublă, eliminare și provizii, câștigate.

Grațiela și-a câștigat statutul de „bucătăreasă” în tabara “Faimoșilor” și a refuzat ajutorul oferit de Elena, situație ce a dus la un conflict între cele două artiste.

Grațiela mă refuză de la început, e o strategie de a avea un statut pe insulă. Nimic de obiectat, gătește foarte bine, este o fată foarte frumoasă, foarte talentată, însă nu pot să apreciez această piesă de teatru nereușită pe care o joacă. Mi-ar plăcea să facem o echipă frumoasă, cu fete care să gătească, să nu fie doar Grațiela cea care gătește de la începutul acestei competiții. (..) Știm și noi să gătim”, a spus Elena Ionescu.

„Această discuție cu gătitul a fost de la începutul acestui concurs. Ruby și Lino, și nu doar ei, m-au rugat sa gătesc eu din anumite motive. (…) Găsește și tu ceva să faci în echipă, găsește-ți rostul în echipă. (…) Iartă-mă, eu nu pot să mănânc din mâna ta”, a spus actrița, în Consiliu.