Grațiela Duban a cedat la Survivor România. ”Ești cea mai mare viperă!” Cărei rivale îi transmite acest mesaj crunt

Grațiela Duban a cedat la Survivor România. ”Ești cea mai mare viperă!”

”Survivor România”, cel mai intens reality din istoria televiziunii, a apărut pe sticlă în urmă cu o lună și, deși din competiție mai este mult și bine, noul trai le-a dat bătăi de cap concurenților, acesta aducând cu sine tensiune, foamete și nervi întinși la maximum. Una dintre cele care au cedat a fost Grațiela, soția lui Andrei Duban.

Grațiela Duban a cedat la Survivor România

Competiția din Republica Dominicană devine din ce în ce mai aprigă, iar foamea și noul fac loc tensiunilor. Situația dificilă în care sunt puși concurenții pare să îi afecteze mai mult pe Faimoși, dat fiind că din cauza certurilor nu excelează pe teren. Băieții din echipa roșie nu mai fac față presiunilor și simt că situația va scăpa de sub control, unul dintre ei chiar afirmând că atmosfera din echipă l-a făcut să dea puțin înapoi.

Energia negativă vine din certurile dintre fete, unde punctul central este Elena Ionescu, ex-Mandinga. Scandalul a pornit în urmă cu câteva ediții, dar luni seară, 17 februarie, a escaladat și și-a oprit doar două personaje, care de mult își căutau nod în papură, anume cântăreața și Grațiela. Episodul a pornit de la o neînțelegere, sau minciună, după cum a catalogat-o Ghiță. Faimosul a susținut că Elena și colega sa, Asiana, au dormit cu câte 4 pături, în timp ce alții au avut doar una. În discuția lor a intervenit Grațiela, care i-a aruncat cuvinte grele Elenei.

„Ești cea mai viperă”

Ghiță: Patru pături sunt acum acolo.

Elena: Aia este a mea.

Ghiță: Taci puțin când vorbesc. Taci, te rog frumos când vorbesc.

Elena: Ghiță este un om irascibil și nu știe să se controleze.

Ghiță: Minți cu nerușinare.

Elena: Băi, mincinos ești tu!

Ghiță: Puțin cam dur din partea mea, fiind un gentleman, însă nu suport să fiu mințit.

Grațiela: Deci eu ți-am mai zis o dată să nu-mi mai pronunți tu mie numele. Noi două nu mai avem nimic de discutat.

Elena: Dar nu te mai răsti. Stai acolo unde stăteai.

Grațiela: De aseară te-am rugat frumos să te prefaci că nu mă cunoști pentru că tu pentru mine nu mai exiști, eu pentru tine nu mai exist. O faci pe victima, dar tu ești cea mai mare viperă din acest grup.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI