Ion Iliescu s-a vaccinat anti-covid-19. Ce susține că a simțit apoi

Ion Iliescu s-a vaccinat anti-covid-19. Ce susține că a simțit apoi
ion iliescu s-a vaccinat anti-covid-19 (1)

Ion Iliescu a făcut anunțul imens chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 91 de ani. Aceasta s-a vaccinat anti-COVID-19! Ce susține că a simțit după ce i-a fost administrat serul?

Ion Iliescu s-a vaccinat anti-COVID. Cum se simte?

Fostul președinte a împlinit miercuri vârsta de 91 de ani, zi în care a decis să facă anunțul cel mare – s-a vaccinat anti-COVID-19. Fostul politician a susținut că se simte bine și că nu a resimțit nimic după ce i s-a administrat serul: „M-am vaccinat și m-am simțit bine. Nici nu am resimțit ceva după vaccinare. Pentru vârsta pe care o am, mă simt bine.”

Cel din urmă a mai declarat că urmărește de la distanță ce se întâmplă în Partidul Social Democrat în tot acest timp, menționând că nu e mulțumit de coaliția de guvernare de la moment:

„Nu aș vrea să fac aprecieri care să influențeze în vreun fel părerea oamenilor și situația din partid. Urmăresc cu interes, mi-aș dori mai mult, dar nu vreau să fac aprecieri. Din păcate nu sunt prezent în activitatea conducerii de partid. De la distanță urmăresc. Doar ce se scrie în presă, nu am o relație nemijlocită cu conducerea actuală și nu vreau să fac aprecieri.”

Despre perioada pe care o traversăm a declarat că nu a fost ușor pentru nimeni, nici pentru cetățeni, nici pentru cei de la putere, iar situația în care se află România are nevoie de o comunicare mai deschisă între forțele politice, cetățeni și factorii sociali.

Cu toate astea, a susținut că îi este greu să ofere opinii despre rezolvarea mai rapidă a tuturor problemelor agravate de pandemie, astfel că nu face sugestii celor care se află la guvernare.

„Personal nu sunt mulțumit”

„Nu aș vrea să fac aprecieri care să influențeze în vreun fel părerea oamenilor și situația din partid. Urmăresc cu interes, mi-aș dori mai mult, dar nu vreau să fac aprecieri. Din păcate nu sunt prezent în activitatea conducerii de partid. De la distanță urmăresc. Doar ce se scrie în presă, nu am o relație nemijlocită cu conducerea actuală și nu vreau să fac aprecieri. Nu seamănă deloc. Viață politică era mai plină de substanță. Va amintesc prima dezbatere a candidaților prezidențiali cu domnul Cîmpeanu și Rațiu. Eu chiar am resimțit cu plăcere dezbaterea aceea. Era bazată pe respect reciproc.

Fiecare cu propriile opinii, dar în relație civilizată și raporturi umane normale. Din păcate azi sunt puțin…mă mir că nu s-au făcut progrese, din contră. Nu aș vrea să exprim aprecieri care să fie folosite într-un fel. Personal nu sunt mulțumit”
Ion Iliescu (Sursa: Realitatea Plus)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI